Ani giren kasık Krampı gebelik olabilir mi

dilek0711

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
66
11
8
22
Merhaba kızlar adetim 5 gün gecikti bazı zamanlarda böyle gecikme yaşıyorum klomen kullandım bu ay kasığıma birden kramp giriyor şiddetli hemen geçiyor normalda 1 gün kramp girse ertesi gün adet olurdum sizce gebelik olabilir mi

Merhaba kızlar adetim 5 gün gecikti bazı zamanlarda böyle gecikme yaşıyorum klomen kullandım bu ay kasığıma birden kramp giriyor şiddetli hemen geçiyor normalda 1 gün kramp girse ertesi gün adet olurdum sizce gebelik olabilir mi
Benimde bu şekildeydi sürekli kasıklarıma kramp gibi ağrı girip çıkıyordu reglimde gecikmisti..5.gunde yaptığım testte çift çizgiyi gördüm şimdi 9 haftalık hamileyim.. inşallah herşey gönlünüzce olur ☺️

Benim ilk gebeligimde en belirgin belirti bu olmuştu ara sira 3 4gun araliklarla şiddetli kramplar anlik geldi gitti sadece gebe kaldigim ay oyle olmuştu

Back
X