Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar adetim 5 gün gecikti bazı zamanlarda böyle gecikme yaşıyorum klomen kullandım bu ay kasığıma birden kramp giriyor şiddetli hemen geçiyor normalda 1 gün kramp girse ertesi gün adet olurdum sizce gebelik olabilir mi
Merhaba kızlar adetim 5 gün gecikti bazı zamanlarda böyle gecikme yaşıyorum klomen kullandım bu ay kasığıma birden kramp giriyor şiddetli hemen geçiyor normalda 1 gün kramp girse ertesi gün adet olurdum sizce gebelik olabilir mi
Benimde bu şekildeydi sürekli kasıklarıma kramp gibi ağrı girip çıkıyordu reglimde gecikmisti..5.gunde yaptığım testte çift çizgiyi gördüm şimdi 9 haftalık hamileyim.. inşallah herşey gönlünüzce olur
Benim ilk gebeligimde en belirgin belirti bu olmuştu ara sira 3 4gun araliklarla şiddetli kramplar anlik geldi gitti sadece gebe kaldigim ay oyle olmuştu