ani hareket yaptım :(

serap2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
141
77
33
5 haftalık hamıeyım sabah ıse gderken anı hareket yaptım kasıklarımda sıddetlı agrı oldu kanamam fılan olmadı ama kasıklatım cok agrıo bısı olmamıstır dımı ne blm korktm :KK42::KK42::KK42:

Böyle durumlarda en acilinden doktora gitmek mantıklı olan bir şey olsun olmasın en azından doktorun görmesinde fayda var.Kasık batması doktor ilaç verebilir gitmenizi tavsiye ederim.

5 haftalık hamıeyım sabah ıse gderken anı hareket yaptım kasıklarımda sıddetlı agrı oldu kanamam fılan olmadı ama kasıklatım cok agrıo bısı olmamıstır dımı ne blm korktm :KK42::KK42::KK42:

inşallah bişey olmamistır.Merak etmeyin eskiler sırtında yük karnında bebek ile ne ağır işler yaparlarmış.Ani haraketle bişeycik olmamıştır inşallah.. beliki kasılmış ve korkmuşsunuz.Genede bir dr görünün içiniz rahat etsin.Şimdi az ağırıyosa bile bebiş karnınızda ya stresten çok ağırıyordur rahat olun daha dikkatli olun gebeliğiniz daha çok erken .Allah kucağınıza almayı nasip etsin .Sevgiler.....

inşallah bişey olmamistır.Merak etmeyin eskiler sırtında yük karnında bebek ile ne ağır işler yaparlarmış.Ani haraketle bişeycik olmamıştır inşallah.. beliki kasılmış ve korkmuşsunuz.Genede bir dr görünün içiniz rahat etsin.Şimdi az ağırıyosa bile bebiş karnınızda ya stresten çok ağırıyordur rahat olun daha dikkatli olun gebeliğiniz daha çok erken .Allah kucağınıza almayı nasip etsin .Sevgiler.....
İyide eskiler ninelerimiz ,teyzelerimiz bizim gibi değilmişler ki her yediğimiz hormonlu ,ne yesek ne içsek hepsinde hormon var.Onlar kadar sağlıklı bireyler bile değiliz.:KK43: :KK43:

İyide eskiler ninelerimiz ,teyzelerimiz bizim gibi değilmişler ki her yediğimiz hormonlu ,ne yesek ne içsek hepsinde hormon var.Onlar kadar sağlıklı bireyler bile değiliz.:KK43: :KK43:

evet bende esprili yaklaşıp yani gebe olan arkadaşa moral olsun diye yazdım tabiki şuan ile ozaman bir değil herşey hormonlu biz dayanıksızızama onlar neyaparlarsa yapsınlar dayanıklılarmış ani strese kapılıp daha çok kendini üzmesin diye sadece moraldi

5 haftalık hamıeyım sabah ıse gderken anı hareket yaptım kasıklarımda sıddetlı agrı oldu kanamam fılan olmadı ama kasıklatım cok agrıo bısı olmamıstır dımı ne blm korktm :KK42::KK42::KK42:[/
Canım benim öncelikle meraba bende hamileyken sen gibiydi. Herşeyden korkardım bebeğime bişey olcak diye bütün hamileliğim boyunca normal kontroller dışında kaç kere aradım gittim hatırlamıyorum bile:) allahtan doktorum anlayışlıydı yoksa kesin kovardı beni yok bu bebek neden kıpırdamıyo neden hissetmiyorum karnım ağrıdı belim ağrıdı daha neler neler her defasında anlayışla karşıladı güzel güzel anlattı sana diyebileceğim şu ki ağır kaldırmadıysan kan yoksa endişe etme daha 5 haftalık muhtemelen yerine yerleşiyo iyice tutunuyo o ağrı yapıyodur normal o ağrılar bu dönemde kendini kasma ben bebeğim kıpırdasın diye neler yapıyodum tatlı yiyodum karnıma müzik dayıyodum endişeleniyodum çok şükürler olsun şimdi 9 aylık dünya tatlısı bi oğlum var bu günleri kendine zehir etme tadını çıkar ama sen kendini bilirsin ağrın çoksa dayanılmicak gibi git baktır için rahatlasın

Canım benim öncelikle meraba bende hamileyken sen gibiydi. Herşeyden korkardım bebeğime bişey olcak diye bütün hamileliğim boyunca normal kontroller dışında kaç kere aradım gittim hatırlamıyorum bile:) allahtan doktorum anlayışlıydı yoksa kesin kovardı beni yok bu bebek neden kıpırdamıyo neden hissetmiyorum karnım ağrıdı belim ağrıdı daha neler neler her defasında anlayışla karşıladı güzel güzel anlattı sana diyebileceğim şu ki ağır kaldırmadıysan kan yoksa endişe etme daha 5 haftalık muhtemelen yerine yerleşiyo iyice tutunuyo o ağrı yapıyodur normal o ağrılar bu dönemde kendini kasma ben bebeğim kıpırdasın diye neler yapıyodum tatlı yiyodum karnıma müzik dayıyodum endişeleniyodum çok şükürler olsun şimdi 9 aylık dünya tatlısı bi oğlum var bu günleri kendine zehir etme tadını çıkar ama sen kendini bilirsin ağrın çoksa dayanılmicak gibi git baktır için rahatlasın

5 haftalık gebelikte bebeğin yerleşmeye çalışması sebebiyle zaten kasıklarda ağrı olur canım yaptığın hareketle o ağrının alakası yoktur eminim..şu an panikten ağrı eşiğin düşüyor ve daha çok hissediyorsundur muhtemelen..içinin rahat olması adına istiyorsan doktora git ama bu hafta kese bile zor görünür..

Ben de cok korkardim hamileligimin basinda cok sancim oldu okadar cok ki ama her defasinda bebek tutunuyor diye dusundum rahatlattim kendimi. Cunku Allah korusun oyle bir durum olsa once kan geliyor ve rahim bebegi atmak icin kasilip duruyor. Allah tum hamilelerin bebegini korusun. Kafana cok takiliyorsa yine git doktora icin rahat etsin. Aniden ayaga kalkma ve agir kaldirmamaya dikkat et.

canım bende 19 haftalık hamileyim.şimdi senin bebiş rahme yeni yerleşiyo ve kendine yer acıyor bu haftalarda kasık agrısı olur benim ara ara hala oluyo üzülme kanaman yoksa sorun olmaz hatta bazen adet olcakmış gibi belimde agrıyordu doktora sordum bende cok normalmiş.
ama içini rahatlatmak istiyorsan bi git doktora. bide sana tavsiyem agrıların başlayınca sırt üstü uzamn dinlen biraz iyi geliyor

X