Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 haftalık hamıeyım sabah ıse gderken anı hareket yaptım kasıklarımda sıddetlı agrı oldu kanamam fılan olmadı ama kasıklatım cok agrıo bısı olmamıstır dımı ne blm korktm
İyide eskiler ninelerimiz ,teyzelerimiz bizim gibi değilmişler ki her yediğimiz hormonlu ,ne yesek ne içsek hepsinde hormon var.Onlar kadar sağlıklı bireyler bile değiliz.inşallah bişey olmamistır.Merak etmeyin eskiler sırtında yük karnında bebek ile ne ağır işler yaparlarmış.Ani haraketle bişeycik olmamıştır inşallah.. beliki kasılmış ve korkmuşsunuz.Genede bir dr görünün içiniz rahat etsin.Şimdi az ağırıyosa bile bebiş karnınızda ya stresten çok ağırıyordur rahat olun daha dikkatli olun gebeliğiniz daha çok erken .Allah kucağınıza almayı nasip etsin .Sevgiler.....
İyide eskiler ninelerimiz ,teyzelerimiz bizim gibi değilmişler ki her yediğimiz hormonlu ,ne yesek ne içsek hepsinde hormon var.Onlar kadar sağlıklı bireyler bile değiliz.
5 haftalık hamıeyım sabah ıse gderken anı hareket yaptım kasıklarımda sıddetlı agrı oldu kanamam fılan olmadı ama kasıklatım cok agrıo bısı olmamıstır dımı ne blm korktm [/
Canım benim öncelikle meraba bende hamileyken sen gibiydi. Herşeyden korkardım bebeğime bişey olcak diye bütün hamileliğim boyunca normal kontroller dışında kaç kere aradım gittim hatırlamıyorum bile:) allahtan doktorum anlayışlıydı yoksa kesin kovardı beni yok bu bebek neden kıpırdamıyo neden hissetmiyorum karnım ağrıdı belim ağrıdı daha neler neler her defasında anlayışla karşıladı güzel güzel anlattı sana diyebileceğim şu ki ağır kaldırmadıysan kan yoksa endişe etme daha 5 haftalık muhtemelen yerine yerleşiyo iyice tutunuyo o ağrı yapıyodur normal o ağrılar bu dönemde kendini kasma ben bebeğim kıpırdasın diye neler yapıyodum tatlı yiyodum karnıma müzik dayıyodum endişeleniyodum çok şükürler olsun şimdi 9 aylık dünya tatlısı bi oğlum var bu günleri kendine zehir etme tadını çıkar ama sen kendini bilirsin ağrın çoksa dayanılmicak gibi git baktır için rahatlasın