24 Kasım Pazartesi günü sabah kulakta doluluk
25 Kasım Salı günü çınlama artışı ve duymadığını fark etme. Sabah sağlık ocağına gittim antibiyotik, soğuk algınlığı ilacı verdiler. Kendim de alerji olduğu için 1 tablet prednol içmiştim 16 mg lık.
26 Kasım Çarşamba hala gerileme yok.
27 Kasım Perşembe Kbb ye gittim sol kulağımda %75 duyma kaybı var ne yazık ki. Doktor kortizon, takviye vitaminler ve hiperbarik oksijen tedavisi önerdi. İlk 72 saat tedavi başlaması gerekiyor yazmışlar bir sürü yerde ama önemli olan ne kadar erken o kadar iyi. Benim tedaviye başlamam 4. Gün ve hiperbarik oksijen tedavisine başlamam 6. Gün oldu.
Bugün toplamda 7 oksijen tedavisi aldım tedavimin 9. Gününde kulağımda biraz bi duyma gelmeye başladı. Ümidinizi sakın yitimeyin. Sebebi belli. Moral oldukça geliyor. Ve daha da gelecek inanıyorum. Ben geç kaldım diye kendi kendime hayıflandım. 10. Gün bitecek ve tekrar teste gireceğim. Eminim iyi sonuçlar gelecek. Çınlama ne yazık ki benimle ama bu da zamanla geçecektir. 10. Gün içerisinde sesleri biraz daha duyduğumu fark ettim. Moralim biraz daha iyi.
11.Gün işitme sonucum gayet iyi. Kaybım %48 e gerilemiş. Çok mutluyum. Oksijen tedavisine devam. Bu yazı bana olduğu gibi sizlere de moral olsun inşallah. Sağlıcakla kalın. Bu halime bile bin şükür olsun rabbime
Moral olsun diye bu başlığı açtım. Kesinlikle yılmayın. Her gün daha da iyi olacak inşallah.