Ani kanama çok korkuyorum bişeyler deyin:((

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
7+4 haftalık hamileyim üç haftadır kahve lekelenmem vardı şuan aşırı kırmızı kanamam oldu ve sürekli kanıyorum hastaneye geldim yatıyorum şimdi serum taktılar çok korkuyorum kalp atışını duydum ama böyle olup geçen var mı

korkma canım inşallah bişi olmaz dua et rabbim bebeğinide senide korusun

progesteron verır dr belki.. dua et ferah tut içini.. ALLAHtan hayırlısını iste..

çok geçmiş olsun..ALLAH yardım etsin..

Yatırdılar hastaneye progestan kullanıyordum zaten Hakkı'mızda hayırlısı herşey Allahtan sizde dua edin benim için

Canım ben de oğlumda 5haftalık kanama başladı. 4ay bitene kadar belki daha da fazla devam etti. Kırmızı kan ney ki ben şakır şakır bir kanama ve avuç içi kadar parçalar dahi dusurdum her seferinde bebek gitti deyip dra koştuk ama su an bu bebek çok şükür 5 yaşında ama hic kanamam olmayan bir bebeğimi daha bu yıl kalbi durdu diye kaybettim. Yani kandan kork ma dua et. Ama her şey de bizim için hayırlısı neyse o olur merak etme.

Yatırdılar hastaneye progestan kullanıyordum zaten Hakkı'mızda hayırlısı herşey Allahtan sizde dua edin benim için

RABBİM evladınızı hayırla sağlıkla versin kucağınıza... ferah tutun içinizi.. dua edin..

Canım ben de oğlumda 5haftalık kanama başladı. 4ay bitene kadar belki daha da fazla devam etti. Kırmızı kan ney ki ben şakır şakır bir kanama ve avuç içi kadar parçalar dahi dusurdum her seferinde bebek gitti deyip dra koştuk ama su an bu bebek çok şükür 5 yaşında ama hic kanamam olmayan bir bebeğimi daha bu yıl kalbi durdu diye kaybettim. Yani kandan kork ma dua et. Ama her şey de bizim için hayırlısı neyse o olur merak etme.
Merhaba kanama yaşarken beta hcg nize baktılar mı acaba 2 günde bir artışınız nasıldı eğer bakıldıysa? Ben 5 hafta 4 günlük hamileyim kesem göründü ama beta değerim 2 gün önce 1578 iken 1931 e yükselmiş yani çok ii bir artış yok doktor cuma tekrar çağırdı çok korkuyorum

Merhaba kanama yaşarken beta hcg nize baktılar mı acaba 2 günde bir artışınız nasıldı eğer bakıldıysa? Ben 5 hafta 4 günlük hamileyim kesem göründü ama beta değerim 2 gün önce 1578 iken 1931 e yükselmiş yani çok ii bir artış yok doktor cuma tekrar çağırdı çok korkuyorum
Şu an sadece bol su iç ve dinlen içini ferah tutmaya çalış zor günler ama bi şekilde geçiyor Allah'ın dediği olur sen ne yaparsan yap.ben ne kanamalar geçirdim ama şükür bebeğim benimle.

Şu an sadece bol su iç ve dinlen içini ferah tutmaya çalış zor günler ama bi şekilde geçiyor Allah'ın dediği olur sen ne yaparsan yap.ben ne kanamalar geçirdim ama şükür bebeğim benimle.
Bu yazınızı şimdi gördüm kafam o kadar dolu ki burdan ayrıntılı yazdığımı unutmuşum size teşekkür ederim inşallah benim de bebeğim sağlıkla kalır benimle

Benimde 7+4 den beri aktif kırmızı kanamam var rahim içinde keseden büyük bir hematom alanı var şuan 9+0 olduk halen az da olsa kırmızı renkte kanamam devam ediyor sabah akşam progestan iğne vurunuyorum ayrıca hapını içiyorum hep yatıyorum Rabbimden dileğim ben ve benim gibi olan arkadaşlarımın bebeklerini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarına alması

Back
X