Aniden bunalıma giren ve ara vermek isteyen erkeğe ne yapmalı?

Cennn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
6
0
6
35
İstanbul
Tüm bayanlara selam olsun öncelikle:)

2,5 yıllık çok güzel bir ilişkilinin içindeyim yada öyleydim. Tek sorunumuz sağlık problemleri yüzünde ailesinin yanına , Mersin'e gitmesi oldu.Annesi şeker hastası, babasının yaşı geçkin, ve engelli bir kardeş.Tabiiki anlayışla karşılayıp destek oldum. Gitmeden önce konuştuk, anlaştık. 15 günde bir o geliyordu ben gidiyordum. Burada bir evimiz vardı ve karı koca gibi yaşıyorduk. Hatta gitmeden önce bana bir de yüzük aldı. Askerden sonra evlenecektik.Ben herşeyi bırakıp, zorlu bir hayat olacağını bile bile Mersine gitmeyi kabul etmiştim. Bütün ailesine ,arkadaşlarına çevresine evleneceğimizi söyleyip duruyor, beni sözlüm diye takdim ediyordu. Bir ay önce birlikte tatile gittik. Bana tatilde evimizin mobilyalarını nasıl alalım falan gibi sorular soruyordu. Tatilden döndük, hiç bir problem yoktu her zamanki ilişkimizi yaşıyorduk. Benim tek hatam bu evlilik konusunu gündem yapmak oluyordu. Çenemi tutamıyordum:( Bir kaç kere beni uyardı bu konuyu çok gündem yaptığım yönünde ama dinlemedim. Bundan tam 15 gün önce yine ben bir dırdır durumunda iken patladı. Ayrılmak istiyorum yeter çok bunalttın dedi. O hafta sonu İstanbula geldi, sarıldık ağlaştık ve bir süre ara vermeye karar verdik. Tüm arkadaşlarına onu çok bunalttığımı söylüyormuş. Ayrıldık demiyor kimseye ama ayrılmadık da demiyor. O hafta sonu arkadaşları ile vakit geçirdi ve Istanbul'dan Mersin'e otobüsle gitti. Vardığı ana kadar da konuşmaya devam ettik. Tabii bu konuyu değil. Dikkat et, falan gibi... Bugün 10 gün oldu hiç bir şekilde aramadı, sormadı... Herken bekle, sus kafasını dinlemesine izin ver diyor ama çok zor:( Evet ben de susuyorum, izin verdim kafasını dinlemesine ama bir o kadar da acı çekiyorum. Bu saçmalığa bir son verir mi?

Şimdiden Teşekkürler...

ayni seyleri yasamisiz fakat benim birlikteyim daha yeni.. birbirimizi yeni yeni tanimaya baslamisdik..
ve aramizdaki mukasada sadece yasisarakdi ailesinin yanina gitti.. ve ne olduysa oldu bana patladi ve ayrildi.. suan tam 3 hafta oldu ve ses yok..

en son durakda karsilasdik :( yollumu kesdi ve konusduk matikli karar vermesi gerektigini ve bizim anlasamicagmizi dusundugunu söyledi... onda onundugun bir kac esyam icin bana sms aticagini yazdi sarildi öptü ve gitti.. beni allak bullak etti.. anlasilcak gibi degil..

bence sessiz kal ve bekle zamana ihtiyaclari oldugu icin yapiyorlar bunu gibi geliyor

Haksızlık ve çocukluk değil mi bu? Ben olumlu olumsuz hiç bir şey de duymuyorum. Beni çok boğdu kafamı dinlemem lazım diyor. Peki dinle... Bu arada bizim kaybettiklerimiz ne olacak? 20 gün önce tatildeyken benimle evimizin mobilyalarını konuşması da saçma değil mi? Hiç bir kadın bu terbiyesizliği hak etmiyor bence...

döneceği aşikar..muhtemelen ailedeki sorunlarda tetiklemiş.tabiki sizinle evlenmek istiyor ama ailesindeki sorunlar yüzünden belkide nasıl evleneceğini ailesini nasıl bırakacağını düşünüyordur.aynı sorunları bizde yaşadık çünkü..erkek arkadaşıma sık sık evlilik konusunu açıyordum o da sesini çıkarmıyordu hatta evlilik yüzünden benden bi ara uzaklaştı sonra üstesinden geldik çok şükür.o sıra bunalıma girmişti sırf bu meseleden ailesini nasıl bırakacağını 25 yıldır aynı düzende olduğunu korktuğunu söyledi çoğu erkek gibi..bu yüzden çekinmiş olabilir.kesinlikle dönecektir biraz kafasını dağıtmasına fırsat verin bence, ayrılıklar bazen olumlu sonuçlar getiriyor iki tarafada..

Umarım bu sesizlik sonunda iyi gelir. Hiç sesimi çıkartmadan susarak bekliyorum bende. İstediği sessizliği veriyorum ona. Arkadaşlarından da benimle ilgili hiç bir şey söylememelerini istedim. Umarım oda bize bir şans verir:( Bu kadar güzelken herşey birden bire bu keskin kararlar çok şaşırtıyor ve üzüyor beni:(

ben bunu kaçıncı defa yazıyorum buraya artık unuttum .

Onun size değer vermesini istiyorsanız hak etmelisiniz .

Yani ona değerli hissedecek şeyler yapın , onun karşısında mağdur görünmek bile yeter ya

"karşısına geçip ben sana güveniyorum , mutlaka planladığın bi şeyler vardır . " deseniz . her şey mükemmel olabilirdi .

erkekler kadınları mutlu etmek için dünyaya gelmemişlerdir . Onlarında duyguları hisleri gururları ilgi alanları var .

Hiç şikayetimiz bitmiyor , ne ps3 kalıyor ne arkadaşları . Bazen ben tahammül edemiyorum size , adamlar nasıl tahammül etsin

Farklı bir bakış açısı ama oldukça yanlış olduğunu söylemek durumundayım. Yanımdayken de sosyal hayatına karışmazdım, 10 aydır uzağımda yine karışmyorum...

Demirpapatya'ya hak veriyorum. Yani benim kafam farklı sanırım ben çok özgürlükçü bir insanım. Sevgilim de zor bir insan.Bu nedenle onun yanında konuştuklarıma çok dikkat ederim. Dırdırlanmam, sinirlenmem.
Çünkü dırdıra gelemiyorlar. Çocuk gibiler. Kaçıp gidiyorlar sonunda.

Senin meseleden habire bahsetmen onu soğutmuş sanırım canım olan bu aslında. Erkek kafası böyle biraz yapacak bir şey yok. Sen hiç üstüne gitme bakalım. Sonra ufak ufak günaydın, günün iyi geçsin falan mesajları at gene arama. Seni özledim, ışığım falan diye daha sonra tekrar atarsın. Bak karşı taraftan hareket var mı.

Bir de sakın ama sakın panikleme. Bir paniklersen ve ona sararsan problem çıkabilir.

Aslında ben kabahatimin farkındayım:( Ama bunun konuşularak halledilebileceğini de biliyorum.O yüzden şu anda hiç ses çıkartmıyorum. Dün bir kız arkadaşını aramış. Hiç aramaz, yanlışlıkla aradım seni falan demiş kıza. Ortak bir arkadaşımızın eşi olur kendisi ve konudan haberdar. Kız ne yaptınız diye sorduğunda, "henüz bişi yapmadım" gibi cool cevaplar vermiş. Daha sonra siz zaten konuşmuyormusunuz diye sormuş. Arkadaş da "hayır niye konuşalım ki?" demiş ve bunu duyunca bozulmuş. Sessizliğim biraz dikkat çekici olmaya başladı galiba. Ama hala mutsuzum maalesef ki:(

Back
X