Tüm bayanlara selam olsun öncelikle:)
2,5 yıllık çok güzel bir ilişkilinin içindeyim yada öyleydim. Tek sorunumuz sağlık problemleri yüzünde ailesinin yanına , Mersin'e gitmesi oldu.Annesi şeker hastası, babasının yaşı geçkin, ve engelli bir kardeş.Tabiiki anlayışla karşılayıp destek oldum. Gitmeden önce konuştuk, anlaştık. 15 günde bir o geliyordu ben gidiyordum. Burada bir evimiz vardı ve karı koca gibi yaşıyorduk. Hatta gitmeden önce bana bir de yüzük aldı. Askerden sonra evlenecektik.Ben herşeyi bırakıp, zorlu bir hayat olacağını bile bile Mersine gitmeyi kabul etmiştim. Bütün ailesine ,arkadaşlarına çevresine evleneceğimizi söyleyip duruyor, beni sözlüm diye takdim ediyordu. Bir ay önce birlikte tatile gittik. Bana tatilde evimizin mobilyalarını nasıl alalım falan gibi sorular soruyordu. Tatilden döndük, hiç bir problem yoktu her zamanki ilişkimizi yaşıyorduk. Benim tek hatam bu evlilik konusunu gündem yapmak oluyordu. Çenemi tutamıyordum
Bir kaç kere beni uyardı bu konuyu çok gündem yaptığım yönünde ama dinlemedim. Bundan tam 15 gün önce yine ben bir dırdır durumunda iken patladı. Ayrılmak istiyorum yeter çok bunalttın dedi. O hafta sonu İstanbula geldi, sarıldık ağlaştık ve bir süre ara vermeye karar verdik. Tüm arkadaşlarına onu çok bunalttığımı söylüyormuş. Ayrıldık demiyor kimseye ama ayrılmadık da demiyor. O hafta sonu arkadaşları ile vakit geçirdi ve Istanbul'dan Mersin'e otobüsle gitti. Vardığı ana kadar da konuşmaya devam ettik. Tabii bu konuyu değil. Dikkat et, falan gibi... Bugün 10 gün oldu hiç bir şekilde aramadı, sormadı... Herken bekle, sus kafasını dinlemesine izin ver diyor ama çok zor
Evet ben de susuyorum, izin verdim kafasını dinlemesine ama bir o kadar da acı çekiyorum. Bu saçmalığa bir son verir mi?
Şimdiden Teşekkürler...