Aniden çoğalan yüz tuyleri

Beadboy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
37
1
36
34
Merhaba arkadaşlar benim yüzüm 6-7 ay önce aniden tüylenmeye başladı sarı ve gri tüylerle kaplandı suratım resmen sonra vucudumdada arttığını farkettim önce kadın doğuma gittim dk hapı kullandım 4 ay bu arada tüm degerlerim normaldi sadece dheas hormonum hafif yüksekti sonra endokrinoloji gittim emar istedi kan testleri verdim ve tüm degerlerim normal çıktı ve 5 ay sonra tekrar gel dedi şuanda hiçbir ilaç kullanmıyorum ancak yüz tüylerim sürekli artıyor. Benim gibi bi durum yaşayıp çözüm bulan oldu mu yardımcı olabilecek var mı

Yüzüne zeytin yağı, bebe yağı, hindistan cevizi yağı gibi bir ürün kullanıyor musun ? Veya pirinç suyu veya pirinç maskeleri… bazı cilt bakımında kullanılan ürünler de kılları besler ve arttırır

Hayır hiç birini kullanmadım. İnanın çok garip hiç bir çözüm bulamiyorum resmen. Lazer düşündüm onuda killarım çok ince yapıda olduğu için tavsiye etmediler. İğneli epilasyon denycem sanırım Eylül'de baslicam ins çözüm olur cokk kötü bir durum bir kadın için

Yaparız deseler de lazeri yuzune yaptırma. Gerçekten cok arttırır. İğneli dediğin gibi olabilir. Onda da riske atma. Guzel bir yer bul. Uygun olmayan iğne kullanımında delik delik izler kalabiliyor. İstersen başlangıcta cok kucuk bir alanda yaptır. Etkilerini gör. Sonrasında uzun sureli ve devamlı olarak düşün. Doğru yapıldığında hiçbir sıkıntı olmuyor bu arada. Yeter ki işinin ehlini bul. Mis gibi olursun… siyah siyah gerçekten göze batacak şekilde mi ? Yazın gelmesiyle senin tenin koyulmuştur, tuylerin rengi açılmıştır sana bakınca cok gibi geliyor falan olabilir mi ? Herkesin yuzunde tüy var. Bazen olur ya normaldir ama sahibini rahatsız eder. Öyle bir şey mi acaba diye düşündüm. Yok yere maddi manevi uğraştırıcı bir sürece girmeni istemem

Aralik Ocak gibi farkettim beyaz buğday tenliyim önce faul ve cenemde farkettim çok umursamadım sonra yanaklarımdada çıktığıni farkedince hemen doktora gittim ama dediğim gibi net bsey solemediler şuanda hiç bir rahatsızlığım görünmüyor sadece öncesinde 15 kilo vermiştim 53 kiloya düştüm acaba diyorum hormonlarimi kilo vermenin etkiledi. İğneli epilasyon için bı kaç yerle gorustum fiyatları uçuk ama 1 sene göze alıp gdcem mecbur ins bi çözüm bulurum resmen psikolojim bozuldu bu durumda dolayı alışveriş bile yapmak gelmiyor içimden dışarı çıkmak bile çıkmak istemiyorum. Belkide fazla takıntı yaptım bilmiyorum ama fotoda gözükse atardım ama o kadar incelerki çok yakından bakınca ve güneşte belli oluyor aniden bu kadar artması beni kuskulandiriyor ins ciddi bi hastalığım vs yoktur.

Kuzu yakından bakınca hepimiz de var. Pürüssüz olan yok ki. Olan da alıyordur yani. Fotograflarda dahi çıkmıyor diyorsun. Belkide ihtiyacın da yoktur. Anlatımınla bana da cok belirgin gibi gelmedi. Gene sen bilirsin tabi ama normal düzeydeyse, sarıysa, aşırı dikkat çekici değilse bence biraz normal karşıla. Hele ki dışarı çıkamayacak durumda olan gerçekten ciddi boyutta bir tüylenme olduğunu sanmıyorum. Etrafındaki insanlar ne diyor ? Fotograf olarak değil de canlı görüş bu tür seylerde daha iyi olur

Aralik Ocak gibi farkettim beyaz buğday tenliyim önce faul ve cenemde farkettim çok umursamadım sonra yanaklarımdada çıktığıni farkedince hemen doktora gittim ama dediğim gibi net bsey solemediler şuanda hiç bir rahatsızlığım görünmüyor sadece öncesinde 15 kilo vermiştim 53 kiloya düştüm acaba diyorum hormonlarimi kilo vermenin etkiledi. İğneli epilasyon için bı kaç yerle gorustum fiyatları uçuk ama 1 sene göze alıp gdcem mecbur ins bi çözüm bulurum resmen psikolojim bozuldu bu durumda dolayı alışveriş bile yapmak gelmiyor içimden dışarı çıkmak bile çıkmak istemiyorum. Belkide fazla takıntı yaptım bilmiyorum ama fotoda gözükse atardım ama o kadar incelerki çok yakından bakınca ve güneşte belli oluyor aniden bu kadar artması beni kus
Siz yüzünüze iğneli epilasyon yaptirdini

Aralik Ocak gibi farkettim beyaz buğday tenliyim önce faul ve cenemde farkettim çok umursamadım sonra yanaklarımdada çıktığıni farkedince hemen doktora gittim ama dediğim gibi net bsey solemediler şuanda hiç bir rahatsızlığım görünmüyor sadece öncesinde 15 kilo vermiştim 53 kiloya düştüm acaba diyorum hormonlarimi kilo vermenin etkiledi. İğneli epilasyon için bı kaç yerle gorustum fiyatları uçuk ama 1 sene göze alıp gdcem mecbur ins bi çözüm bulurum resmen psikolojim bozuldu bu durumda dolayı alışveriş bile yapmak gelmiyor içimden dışarı çıkmak bile çıkmak istemiyorum. Belkide fazla takıntı yaptım bilmiyorum ama fotoda gözükse atardım ama o kadar incelerki çok yakından bakınca ve güneşte belli oluyor aniden bu kadar artması beni kus
Siz yüzünüze iğneli epilasyon yaptirdini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…