- 15 Şubat 2013
- 26.558
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.397
- 798
- Konu Sahibi lattesizkitapsiz
Ben sürerim valla, parti kursun oy bile veririrm bxvxvxxv

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sürerim valla, parti kursun oy bile veririrm bxvxvxxv
Size ahiretlik der ben de pampa olayım bari.Ben sürerim valla, parti kursun oy bile veririrm bxvxvxxv![]()
benide serum enjektör bişey yapınSize ahiretlik der ben de pampa olayım bari.![]()
Siz derken ? Ay siz deme bana jfhfhxhxSize ahiretlik der ben de pampa olayım bari.![]()
Ahiretlilk olur mu?Siz derken ? Ay siz deme bana jfhfhxhx
Bence asil ambulans şoförü kendini ne saniyo da doktora meslektasim diyoSiz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya da kendinizi ne zannediyorsunuz? Alt üstü ilişkisi her meslekte ve her kurumda vardır ama böyle patolojik derecede takıntılı olmanız korkunç duruyor. Mesleğinizden başka derdiniz yok mu? Ya da başka vasfınız yok mu? Öyle şeylere hatta her şeye takılmışsınız ki okurken cringe yaşadım. Hizmet sektöründe çalışıyorsunuz hanfendi, orgeneral korgeneral falan değilsiniz bir sakin mi olsanız acaba?
ay ahahahahahjaahha ölene kadar ayrılmam oradan xjsjzmzm ahahahahahahahhaah
ahahhahah ben devrem demeyi planlıyordumm xjzjzjzn sizede kirvem xjxkzkzkzksksSize ahiretlik der ben de pampa olayım bari.![]()
Yok hayır çoğu kişi hak vermiş o yüzden narsist olmasında sorun yokmuş. Diğerleri neyse bana nasıl der nasillll!!! Yani bir insan tip okudu diye böyle bir güç zehirlenmesi nasıl yaşar aklım almıyor. Hiç devlet yöneticilerine falan laf etmeyelim yani, alt tarafı eğitim aldı diye kendisini nerelerde görüyor, insanlara neleri yakıştıramıyor.Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya da kendinizi ne zannediyorsunuz? Alt üstü ilişkisi her meslekte ve her kurumda vardır ama böyle patolojik derecede takıntılı olmanız korkunç duruyor. Mesleğinizden başka derdiniz yok mu? Ya da başka vasfınız yok mu? Öyle şeylere hatta her şeye takılmışsınız ki okurken cringe yaşadım. Hizmet sektöründe çalışıyorsunuz hanfendi, orgeneral korgeneral falan değilsiniz bir sakin mi olsanız acaba?
Konuda haksız kişiler var tabii ama bir bütün olarak okuyunca fenalık geçirdim.Bence asil ambulans şoförü kendini ne saniyo da doktora meslektasim diyokeşke onu bi sorgulasan
Çok komik yani on paragraf döşemiş. Haklı haksızdan ziyade cümlelerdeki o hırs beni şoka soktuYok hayır çoğu kişi hak vermiş o yüzden narsist olmasında sorun yokmuş. Diğerleri neyse bana nasıl der nasillll!!! Yani bir insan tip okudu diye böyle bir güç zehirlenmesi nasıl yaşar aklım almıyor. Hiç devlet yöneticilerine falan laf etmeyelim yani, alt tarafı eğitim aldı diye kendisini nerelerde görüyor, insanlara neleri yakıştıramıyor.
bu olayin sonunda da ben narsist oldum ya jdjdjsksBence asil ambulans şoförü kendini ne saniyo da doktora meslektasim diyokeşke onu bi sorgulasan
Malesef bu sorunla her yerde karsilasmak mumkun. Insanlar usluplari konusunda cok sorunlular. Kimle nasil konusmalari gerektigini bilmiyorlar.Geçeceğim ama ben kendimle ilgili sorun yaşıyorum neden böyle oldum diye ,
sorun işyeri dışı kendi özeleştirim aslında.
Psikiyatr yada psikolog heralde bende tam onu sorcaktım. Narsistlik popüler oldugundan beri ahanda bu narsist diye yapıştırılıyor ama çok başka bisey o yahubu olayin sonunda da ben narsist oldum ya jdjdjsks
hayır narsist diyecek eski sevgili bulamayınca sıra bana geldi bugün galiba![]()
Ya tabi ki mesleğine saygı bekleme ve lakayt olmama istemesi sonuna kadar hakkı. Ama insanların sağlık çalışanı demesinden, tip bayramında tebrik beklemesine kadar her şeye takmış. Onlar iki sene okumuş, ne demek dengi miymiş. Ya belli ki adam aynı gemideyiz demek istemiş, ruh hastası değilse doktor olmadığını biliyordur. Ya da kibarca çok üstten davrandığı için rahatsız olup uyarmak istemiştir. İnsanlar üstleri diye rahat rahat diyemiyor da ne oluyor bir silkelen kendine gel diye.Çok komik yani on paragraf döşemiş. Haklı haksızdan ziyade cümlelerdeki o hırs beni şoka soktu
Mesela şu yorum “benim gay arkadaşlarım da var” der gibi olmuş. Yani bakın haklısınız ambulans şoförü meslektaşız diyemez zaten olmadığınızı kendisi de biliyordur muhtemelen sizi sakin bulduğu için sabote etmeye falan çalışıyor ama bazı cümleleriniz çok sıkıntılı. Orada dura dura etkiye tepki mi geliştirdiniz bilmiyorum ama satır aralarından garip bir büyüklenmecilik seziyorum.evet haklısınız
bu arada benimde ıssız garson fotoğrafci doktor vs bir sürü arkadaşım/hoşlandığım insanlar var .
kişisel hayatımda kadın hakları ve entelektüel olarak iyi ise eğitim ve parası umrumda olmaz .
gerçi bunlar olmayan insanları hayatıma almıyorum erkek olarak.
arkadaş olarak bunlara bakmıyorum gülüp eğlenmek dürüstlük onemli
ama yinede biri için benimle böyle konuşamaz demek bana hoş gelmiyor kendim yaptığım halde.
hayır öyle dese ne olacak ben biliyorum meslektaş filan olmadığımızı
mesai saatim ucretimde bunun kanıti zaten
bu aralar kendimi çok çiğ biri gibi hissediyorum.