• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aniden oluşan boşluk hissi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.409
9.373
358
Merhaba arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var.Belki daha önce başına gelen ya da bilgisi olan vardır diye yazıyorum, en kısa zamanda doktora da gideceğim yani ilk fırsatta ama hangi bölüme gitmem gerektiği konusunda bile kararsızım.

Birkaç gündür, aniden mideme hani arabayla giderken yüksek bir yerden ineriz ve o zaman bir boşluk hissi oluşur ya da tam uyurken birden düştüğümüzü görürüz rüyamızda o zamanda benzer bir his oluşur, durup dururken çok sık aralıklarla bu hissi yaşıyorum midemde.Bunun neden olabileceği konusunda bir fikri olan varsa minnettar kalırım.Endişe etmeye başladım açıkçası, gastroloji bölümüne mi gitsem yoksa psikiyatriye mi karar veremedim.

Yokuş aşağı inerken midenin dalgalandigi hissiyati , uyurken birden düşüyormus gibi hissetmek bebeklikten çocukluğa geçiş evresinde "seni buradan atayım mı " tarzı şaka maksatlı soylemler yükseklik korkusu yaratiyormus. Ya da çocukları tavana doğru hoplatmak kucakta "hop hop"şeklinde tempo tutarak eylemi gerceklestirmek .Bunlar kişinin baskılandığı stres altında kaldığı huzursuz dönemlerinde ortaya çıkarak kişide dinlenme sırasında düşme hissiyati yada mide ve karın boşluğunda dalgalanma hissi olusturuyormus.önce psikoloğa gerekli görülürse psikiyatr 'a başvurun

Bende mide bağırsak sorunu yaşadım ondan sonra sanki kalbimden mideye doğru tam tarif edemiyorum çarpıntı, heyecan gibi bir durum oluyor çok sık psikolojik olabileceğini düşünüyorum benim çok sık oluyor.Siz yinede bir Gastroentrologa gidebilirsiniz.

Yokuş aşağı inerken midenin dalgalandigi hissiyati , uyurken birden düşüyormus gibi hissetmek bebeklikten çocukluğa geçiş evresinde "seni buradan atayım mı " tarzı şaka maksatlı soylemler yükseklik korkusu yaratiyormus. Ya da çocukları tavana doğru hoplatmak kucakta "hop hop"şeklinde tempo tutarak eylemi gerceklestirmek .Bunlar kişinin baskılandığı stres altında kaldığı huzursuz dönemlerinde ortaya çıkarak kişide dinlenme sırasında düşme hissiyati yada mide ve karın boşluğunda dalgalanma hissi olusturuyormus.önce psikoloğa gerekli görülürse psikiyatr 'a başvurun
Çok teşekkür ederim, mantıklı, üzücü bir olay sonrası başladı ve o olay aklıma geldiğinde oluşma sıklığı artıyor.sağolun tekrar.

Bende mide bağırsak sorunu yaşadım ondan sonra sanki kalbimden mideye doğru tam tarif edemiyorum çarpıntı, heyecan gibi bir durum oluyor çok sık psikolojik olabileceğini düşünüyorum benim çok sık oluyor.Siz yinede bir Gastroentrologa gidebilirsiniz.
çok geçmiş olsun size de, ben de tanımı tam yapamadığım için netten bakayım dedim bakamadım bile, haklısınız önce bir fiziksel muayeneden geçmek iyi olur.Diş sıktığımı fark etmedim.sıkmıyorum galiba.

Teşekkür ederim, çok üzüldüğüm bir olay sonrası oluştu zaten ama tam isim de koyamıyorum anksiyete filan mı acaba ya da panik atak.En iyisi en kısa zamanda psikiyatriye gideyim.sağolun.
Bence panik atak bir ay kadar bendede aynı his olmuştu şükür geçti sende bekle biraz gecmis olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X