aniden vazgeçen erkek

portakalcicegi03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
29
43
3
37
merhaba herkese kısaca konuyu anlatayım belki fikirlerinizle bende bir anlam çıkartabilirim,1 yıla yakındır sürekli etrafımda gördüğüm bir adam var,tanımıyorum öyle çok fazla,kendiside gelip konuşmadı hiç,çünkü benim sallantıda bir ayrı bir barışık giden bir ilişkim vardı sonundada bitti zaten,neyse ben nereye baksam bu arkadaşı görüyordum,markette,parkta, aynı semtte yakın apt. oturuyoruz, ilgisi çok bariz belliydi hemde çok uzun bir zamandır yani nasil anlatayım birgün karşıma çıkmasa hastalandı fln dicem o derece hergün görüyordum ama birden yani bir gün içinde beni görünce arkasını döndü,ertesi gün hiç görmedim,sonrada beni görme ihtimali olan hiçbir yere gelmiyor,aylardır görmuyorum benden aniden vazgeçti,ben gelip konuşmasını beklerken birden neden böyle olduki anlamadım,yakınındaki insanlarda beni biliyor az çok taniyorlar ama öyle gelip muhabbet açacak kadar değil,yani kimseyede soramiyorum,galiba bende hoşlaniyodum ama ne olduysa aniden biraktı,sizce neden?

merhaba herkese kısaca konuyu anlatayım belki fikirlerinizle bende bir anlam çıkartabilirim,1 yıla yakındır sürekli etrafımda gördüğüm bir adam var,tanımıyorum öyle çok fazla,kendiside gelip konuşmadı hiç,çünkü benim sallantıda bir ayrı bir barışık giden bir ilişkim vardı sonundada bitti zaten,neyse ben nereye baksam bu arkadaşı görüyordum,markette,parkta, aynı semtte yakın apt. oturuyoruz, ilgisi çok bariz belliydi hemde çok uzun bir zamandır yani nasil anlatayım birgün karşıma çıkmasa hastalandı fln dicem o derece hergün görüyordum ama birden yani bir gün içinde beni görünce arkasını döndü,ertesi gün hiç görmedim,sonrada beni görme ihtimali olan hiçbir yere gelmiyor,aylardır görmuyorum benden aniden vazgeçti,ben gelip konuşmasını beklerken birden neden böyle olduki anlamadım,yakınındaki insanlarda beni biliyor az çok taniyorlar ama öyle gelip muhabbet açacak kadar değil,yani kimseyede soramiyorum,galiba bende hoşlaniyodum ama ne olduysa aniden biraktı,sizce neden?

Sapıklık yapacak başkasını bulmuştur. Ay konu sshibi, sen iyi misin? Ortada seni takip eden sapık gibi birisi var kim bilir kim ve sen sadece "senden hoşlandığını" mı düşündün?

Bırak 1 yıla yakın süreyi aynı adamı 1 ay sürekli görsem, yanımda ekmek bıçağı taşımaya başlarım. Allah korusun her şey çıkabilir.

bismillah
yahu adam katil mi, cani mi, evli mi
ne bakması, ne gelmesi, ne hoşlanması
sözlükte bir yazar vardı "otobüste aşık olup, inince aşk acısı çeken insan" diye.

Sapıklık yapacak başkasını bulmuştur. Ay konu sshibi, sen iyi misin? Ortada seni takip eden sapık gibi birisi var kim bilir kim ve sen sadece "senden hoşlandığını" mı düşündün?

Bırak 1 yıla yakın süreyi aynı adamı 1 ay sürekli görsem, yanımda ekmek bıçağı taşımaya başlarım. Allah korusun her şey çıkabilir.

bir de işi gücü yok mu değil mi
başı kesik tavuk gibi dolaşıyor

Ee hickimse vazgeçilmez değil buna bizlerde dahil ne bekliyordunuz ki niyeti olan adam bir adım atar konusur sapik gibi 1 sene boyunca peşini dolaşmış ama adım atmamış korkak bir adam demek ki boşverin.

bismillah
yahu adam katil mi, cani mi, evli mi
ne bakması, ne gelmesi, ne hoşlanması
sözlükte bir yazar vardı "otobüste aşık olup, inince aşk acısı çeken insan" diye.
ya yok oyle değil takip fln etmiyordu,tanıyorum ama çok fazla değil slmlaşıyoruz bazen,evli fln değil bekar,sadece karşılaşmak için yapıyordu takip değil yani😂

1 ayda gelip 50 kere tanışırdı ilgisi olsa. Belki de siz öyle anlamak istediniz.

Insan karşılaştı diye de ilgi olarak algılar mı yahu. Erkeklerin bana gülümsedi kesin verir bu demesine benzedi sizinki.
şöyle soylim hoslandığı çok bariz belliydi,tanışmak için baya çaba sarfetmiş ben bilmiyodum tabi,ama sadece slmlaşmada kaldı,sonrası gelmedi,birden vazgeçti

ya yok oyle değil takip fln etmiyordu,tanıyorum ama çok fazla değil slmlaşıyoruz bazen,evli fln değil bekar,sadece karşılaşmak için yapıyordu takip değil yani😂

Bu dediğin sapıklık ve taciz. 1 yıla yakın süre çok uzun bir süre. Baya saplantılı bir davranış bu. Yaşın küçük mü bilmiyorum ama eğer küçükse sana bu davranış tatlı gelebilir ama değil.

ideal tanışma yolunu sizden öğrenelim mi ben anlamadım sapık, katil, matil sanılmadan nasıl tanışılır bugünkü üyelerde takmiş katile, sapığa... siz nasıl tanıştınız sevgililerle, eşlerle.herkesi katil, sapık yapıyorsunuz.

şöyle soylim hoslandığı çok bariz belliydi,tanışmak için baya çaba sarfetmiş ben bilmiyodum tabi,ama sadece slmlaşmada kaldı,sonrası gelmedi,birden vazgeçti

Ortak çevreniz varsa mutlaka taşınırdı. Erkek milettinin kadınlarla tanışmak için atmayacağı takla yoktur.

Takıntılı biri olsa gözden kaybolmazdi diye düşünüyorum ben
Biriyle flört etmeye başlamış, sevgilisi olmuş olabilir en mantıklısı o gözüküyor.
Konuşmak istese bir şekilde konuşurdu sizde bakışlarına karşılık verdiyseniz.

Takıntılı biri olsa gözden kaybolmazdi diye düşünüyorum ben
Biriyle flört etmeye başlamış, sevgilisi olmuş olabilir en mantıklısı o gözüküyor.
Konuşmak istese bir şekilde konuşurdu sizde bakışlarına karşılık verdiyseniz.
ben baya bir süre görmezden geldim bir ilişkim vardı,ilişkim bittikten sonrada arkadaşı arkadaşıma söylemiş cesaret edemiyor diye sonrasında aniden vazgeçti

ideal tanışma yolunu sizden öğrenelim mi ben anlamadım sapık, katil, matil sanılmadan nasıl tanışılır bugünkü üyelerde takmiş katile, sapığa... siz nasıl tanıştınız sevgililerle, eşlerle.herkesi katil, sapık yapıyorsunuz.
Senin için farketmez be sen aynen devam et 😉

Neden adamın size ilgisi olduğunu düşündünüz ki? Sanki ilişkiniz varmış da aniden açıklamasız bitmiş gibi kafanızda kurmuşsunuz. Takıntı haline getirmeyin. Aynı muhitte yaşadığımız insanları her gün görmemiz normal. Hepsinin bize ilgisi olacak değil her gün görüyoruz diye.

Yakın apartmanlarda oturuyorlarmış ne sapığı Allah aşkına. Adam tabii ki aynı markete aynı parka gidecek. Kim kalkar da kendi mahallesindeki bakkal yerine başka muhite gider? Ben de karşı köşede çadırda kalan insanları ekmek kuyruğunda, bakkalda, sokakta sürekli görüyorum, bu adamlar sapık mı?

Back
X