aniden vazgeçen erkek

Üzülerek söylüyorum ki Çok büyük bir ihtimalle kafanızda kurmuşsunuz bazı olayları. Öyle belirgin bir hoşlanması olsaydı dağları aşar gelirdi emin olun

Kafanda kurmuşsun. Adam zaten senle ilgilense 1 sene boyunca iletişime geçerdi. Karşına çıkmıyorsa taşınmış olmasın ? Ben de her gün aynı kişilerle karşılıyorum. 70 yaşındaki teyzede bana aşık herhalde hahah. Size o adam merhaba dese ertesi gün gelinlikle gidersiniz gibi.

Son düzenleme:
ben nereye baksam bu arkadaşı görüyordum,markette,parkta, aynı semtte yakın apt. oturuyoruz,

birgün karşıma çıkmasa hastalandı fln dicem o derece hergün görüyordum ama birden yani bir gün içinde beni görünce arkasını döndü,ertesi gün hiç görmedim,sonrada beni görme ihtimali olan hiçbir yere gelmiyor,

Sapıklık yapacak başkasını bulmuştur. Ay konu sshibi, sen iyi misin? Ortada seni takip eden sapık gibi birisi var kim bilir kim ve sen sadece "senden hoşlandığını" mı düşündün?

Bırak 1 yıla yakın süreyi aynı adamı 1 ay sürekli görsem, yanımda ekmek bıçağı taşımaya başlarım. Allah korusun her şey çıkabilir.

EloraViolet EloraViolet ortada sapıklık falan yok ki.Yan apartmanda oturan adamla; bakkalda, markette karşılaşmanın abartılacak bir yanı yok ki.

Konu sahibi, adamla karşılaşmalarını kendine yormak istemiş. Adam da fark edip, rahatsız olmuş ki; kadını görünce arkasını dönüp gitmiş.

EloraViolet EloraViolet ortada sapıklık falan yok ki.Yan apartmanda oturan adamla; bakkalda, markette karşılaşmanın abartılacak bir yanı yok ki.

Konu sahibi, adamla karşılaşmalarını kendine yormak istemiş. Adam da fark edip, rahatsız olmuş ki; kadını görünce arkasını dönüp gitmiş.

Ben açıkçası konu sahibinin ilk yazdığı yazıya göre mahalleden biri sürekli peşinde bir yerde karşısına çıkıyor, tek kelime etmiyor, yüz yüze gelince de fark edildiğini düşünüp kızın peşini bıraktı diye düşündüm. Konu sahibi selamlaştıklarını, iş yerlerinin çok yakın olduklarını konuda daha sonradan belirtti.

merhaba herkese kısaca konuyu anlatayım belki fikirlerinizle bende bir anlam çıkartabilirim,1 yıla yakındır sürekli etrafımda gördüğüm bir adam var,tanımıyorum öyle çok fazla,kendiside gelip konuşmadı hiç,çünkü benim sallantıda bir ayrı bir barışık giden bir ilişkim vardı sonundada bitti zaten,neyse ben nereye baksam bu arkadaşı görüyordum,markette,parkta, aynı semtte yakın apt. oturuyoruz, ilgisi çok bariz belliydi hemde çok uzun bir zamandır yani nasil anlatayım birgün karşıma çıkmasa hastalandı fln dicem o derece hergün görüyordum ama birden yani bir gün içinde beni görünce arkasını döndü,ertesi gün hiç görmedim,sonrada beni görme ihtimali olan hiçbir yere gelmiyor,aylardır görmuyorum benden aniden vazgeçti,ben gelip konuşmasını beklerken birden neden böyle olduki anlamadım,yakınındaki insanlarda beni biliyor az çok taniyorlar ama öyle gelip muhabbet açacak kadar değil,yani kimseyede soramiyorum,galiba bende hoşlaniyodum ama ne olduysa aniden biraktı,sizce neden?
Adam hiç sizde degilmis ki

Ben açıkçası konu sahibinin ilk yazdığı yazıya göre mahalleden biri sürekli peşinde bir yerde karşısına çıkıyor, tek kelime etmiyor, yüz yüze gelince de fark edildiğini düşünüp kızın peşini bıraktı diye düşündüm. Konu sahibi selamlaştıklarını, iş yerlerinin çok yakın olduklarını konuda daha sonradan belirtti.

Konu açılış mesajına yakın apartmanda oturduklarını sonradan mı ekledi bilmiyorum. Elindeki ekmek bıçağını yerine bırak ve rahatla diye yazdım. :KK53: :KK70:

Himms..
Belki adam birini bulmuştur.
Belki de sen kafanda fazlaca kuruyorsundur.
Pembe dizileri azaltmani oneriririm

Back
X