Anılar...

Tokiarika23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
2.225
5.075
88
Selam kk kadınları ,
Buraya acaba herkes arada sırada benim gibi oluyor mu diye fikir edinmek için bu konuyu açıyorum.
Ben 23 yaşındayım, evliyim, 5 aylık bir kızım var ve üniversite mezunuyum

Konuyu daya iyi anlamanız için yazıyorum yanlış anlaşılmasın ( maddi , manevi mutlu bir hayat yaşıyorum, eşimi ve kızımı çok seviyorum. Eşim de beni sevdiğini her zaman hissettirir , anlayışlı, düşünceli bir adamdır. Ekonomik olarak durumumuz çok iyi çok şükür eksik hiç birşeyimiz olmuyor)
Konuya gelecek olursam sürekli okul gunlerim aklıma geliyor çok özlüyorum, arkadaşlarımi,o günleri, anıları mi çok ama çok özlüyorum yani nerdeyse o günlere ışıklanmak istiyorum .
Yanı hayatında çok şükür ters giden birşey yok ama neden eskiye bu kadar çok özlem duyuyorum sizdede bu durum böyle mi yoksa bende bir anormallik mi var. Lise yıllarım, üniversite yıllarım keşke hic bitmeseydi kafasindayım.
Garip gelecek belki bu durum size ama böyle hissediyorum bilmiyorum belki de arkadaşlarımdan ayrıldım farklı bir şehire geldim diye böyle hissediyorum.

Şimdiden yorumlariniz için teşekkür ederim .

Neden anormallik olsun.
Mutlu olduğun, sorumluluğunun sadece dersler olduğu günleri özlemek gayet normal bence.

Ben de özlüyorum.
İlkokul arkadaşlarımla görüştüğümde ne kadar büyümüşüz deyip şok oluyoruz falan..

Şimdi kızım okula başladı.
Okul yıllarındaki anılarım onunla tekrarlanıyor
Rahatsız edici bi durum değil ki

Evet haklısınız rahatsız edici değil ama bu kadar çok özlem duymamın sebebi nedir acaba diye düşünüyorum bazen :)

Normal bi durum bu bende ara ara unv anılarıni düşünür ozlerim 32 oldum halen bekarlik günlerimi düşünürüm hey gidi günler ne güzel günlerdi

Ben de çok özlüyorum üniversite yıllarını. Bence güzel bir üniversite hayatı geçiren herkes özler, anormal bir durum değil gayet doğal.

34 yaşındayım yeni yeni aman Allah korusun moduna geçtim. Cidden bir dönem çok özlüyor insan. Ama geçiyor canım.

bugün sosyal hayatın eskisi kadar seni tatmin etmiyor demek ki. kendine yeni sosyal aktiviteler edin tek başına veya eşinle.

23 yaşındasın üniversite günlerin çok da eski değil. erken evlenmişsin. belki de bekar hayata gezmelere tozmalara doyamadan evlilik ve çocuk sorumluluğu altına girdin. tabiki güzel bir evliliğin var eşin iyi ve seviyorsun ama hepsinin yeri ayrı işte..

Geçmişi özlemek normal de.
Ya maşallah 23 yaşında üniversite mezunu, evli ve cocuklu. Çok hizliymissiniz

O günlere geri dönemezsin ama kendini mutlu edecek birşeyler yapabilirsin.
Hissettiklerin anormal değil bence.

Geçmişi özlemek normal de.
Ya maşallah 23 yaşında üniversite mezunu, evli ve cocuklu. Çok hizliymissiniz
Son sınıftayken evlendim zaten fazla dersim kalmamıştı son sene çok okula gidip geldiğimde söylenemez aslında:) evet biraz hızlı oldu ben bile anlamadım:)

Aynen öyle belki de tam tadını çıkaramadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…