Animasyon cizgi flimler, 15 favori flimlerim cocuklariniz bayilacaktir tabi sizde...

Harbifitness

workout
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
712
189
323

Oyunbozan- ralpn
Efsane besli-rise of the guardians
Otel transilvanya
Paranorman
Frankenweenie
Cesur -brave
Pariste cilgin macera
Korsanlar
Baykus Kralligi
Ejdarha nasil egitilir
Mega zeka
Cilgin hirsiz
Sokakllarin krali romeo
hepside imbd ratingi yüksek animasyon cizgiflimlerdir, Hic sklmadan izleneck büyük kücük hayran kalacagniz animasyon flimleri!! sevgilerimle iyi seyirler

Son düzenleme:
Benim hayatım animasyonlarla geçiyor
Bunların hepsini çok büyük bir zevkle izledim. Kendi seslendirdiğim animasyonlarla bunları kıyaslayınca baya bir aşağı seviyede kaldığımı da anladım malesef

Benim hayatım animasyonlarla geçiyor
Bunların hepsini çok büyük bir zevkle izledim. Kendi seslendirdiğim animasyonlarla bunları kıyaslayınca baya bir aşağı seviyede kaldığımı da anladım malesef

:26: bak simdi merak etim kendi seslendirdigin animiyeler hangiler hem asaga seviyede hisetigini belirmisin, birakta ona biz karar verelim yani halk:13: ne biliyosun belkide senin beyenmedigini herkes beynmistir canim

Son düzenleme:
. Zamanda yolculuk yapan 3 çocuğun macerası. Bu üç afacan bir anda kendilerini 65 milyon yıl öncesinde bir dinazor tarafından büyütülürken bulurlar.

Ernie ve en yakın arkadaşı Max’le birlikte, Dinazor Müzesi’ndeki güvenliği atlatarak çok gizli bir fosilin sergisine girmeyi başarır. Bu sırada Julia güvenlik alarmını çalıştırınca, bir grup beceriksiz güvenlik görevlisi peşlerine takılır. Ernie’nin roketli kaykayı onları paha biçilmez değerdeki dinozor fosillerinin bulunduğu yere götürür ve orada güvenlik görevlilerine yakalanırlar.

Bu olayın üstüne dışarı çıkması yasaklanan Ernie, Max’lerin evine kaçar. Max’in dahi babasının icat ettiği yumurta şeklinde bir mekanizma geliştirmiştir. Bu mekanizma her ne kadar defalarca denenip çalışmasa da, zamanda yolculuk yapmak amacıyla geliştirilmiştir. Julia iki çocuğu yakalamak için aniden içeri daldığı sırada, peşi sıra bir kaos yaşanır ve zaman makinası çalışmaya başlar. Zaman makinasının kapıları bu üç çocuğun üzerine kapanmıştır!

Yolculuk bitip de makinanın kapıları tekrar açıldığında çocuklar kendilerini yemyeşil bir vadide, dinozorların arasında bulurlar

Son düzenleme:
animasyon filmleri çok severim şaşırdım buradaki birçoğunu izlememişim.ilk fırsatta izlicem.

başka bir başlıkta da yazmıştım benim favorilerim;

Ratatouille
Wall-e
Yukarı bak
Oyuncak Hikayesi 3
Arı
Kayıp Balık Nemo
Ölü Gelin
Rango
Rio
Arabalar:81:
Eki Görüntüle 690560

senin yazdıklarından ben Cesuru izlemiştim ama çok beğenmedim onu.

cesur turuncu sacli kiz güzeldi bence ama tabi herkesin görüs acisi zevki degisik .. animasyon flimlerini ne güzel yapiyolar ya cok keyf aliyorum izlerken.. izlemediklerini muhakak izle pariste cilgin macerayi cok sevdim sarkisi cok hosuma gitmisti,sarkiyi seslendiren vanessa paradis esinide bilmeyen yok sanirim Johnny Depp [video=youtube;9Z-NbQvhzKM]http://www.youtube.com/watch?v=9Z-NbQvhzKM[/video]

Son düzenleme:
ben de bayılıyorum animasyon filmlerine ama nedense cesur o kadar hoşuma gitmedi.

tabi ki yapım senaryo falan her şey hoştu da ben sanırım biraz daha hayvanlı eğlenceli animasyonları daha çok seviyorum.

izlemediklerimi de kesin izlicem

hayvan flimleri den sana cizmeli kediyi önermek isterim hem eglenceli hemde komik
Tür: Animasyon | Macera | Komedi
İmdb Puanı: 6.9
Vizyon Tarihi: 13 Ocak 2012 (Türkiye)
Süre: 90 dakika

Filmin kahramanı olan Çizmeli Kedi, ihanete uğradığı için Kaçak olarak aranıyordu. Bir gün uğradığı bir barda ona sihirli fasulyeleri çalabileceği kanun kaçağı Jack’ten söz edildi. Bunun üzerinde Kahramanımız, yola koyulur. Tam fasulyeleri çalacağı sırada, Yumuşak Pati Kitty denen bayan kahramanımız, Çizmeli kediyi engelleyip, ihanetçi arkadaşı Humpty Dumpty ile buluşmaya çeker. Sonra ise yaşanacak maceralar yine ihanete bağlı olacaktır ve sonu süprizlerle bitecektir. Kahramanımız ya Humpty’e inanacaktır yada yoluna devam edecektir

Orjinal Adı: The Reef 2: High Tide
Tür: Animasyon | Aile |Müzikal

Zorba köpekbalığı Troy Cordelia’yı kaçırınca bu zorlu görev için Pi ve Junior onu kurtarmak amacıyla bütün arkadaşlarını bir araya getirirler. Troy geldiğinde Pi ve Cordelia daha yeni Junior ‘ın ebeveynleri olmuşlardır. Pi herkesi savaşmak için eğitirken Ronny adında yeni birisi çıkagelir ve kendi yöntemiyle köpekbalıklarından kurtulabileceklerini söyler. Fakat aslında Ronny Troy tarafından onlara casusluk edip evlerini korumalarını önlemek için gönderilmiştir… Film Mark A.Z. Dippé tarafından yönetilmiş
[video=youtube;iOyPskZQVyg]http://www.youtube.com/watch?v=iOyPskZQVyg[/video]

Son düzenleme:
Japon animasyonları favorim.
5 Centimeters Per Second
ve Whisper of The Heart çok güzeldir.
Ve tabii ki Hayao Miyazaki'nin animasyonları şahanedir.

Ronald Barbarian diye bir animasyon izleyip çok eğlenmiştim. :118:

Not: Çocuklarınızla izlamayin :112:

Son düzenleme:
Ben bunu izlemistim ama izlemiyen arkadaslar varsa sayende izlerler tesekkür ederim canim mucuk

Son düzenleme:
çılgın hırsızları tek geçerim..bayılıyorum..çılgın hırısızlar 2 side ekimde türkiyede vizyonda olcak...müsmükemmel bi anime..kesinlikle tavsiye ederim..

Son düzenleme:
[video=youtube;Mn8EvY_lDe4]http://www.youtube.com/watch?v=Mn8EvY_lDe4[/video]
Bir deprem olur ve evleri yerle bir olur..Baska bir yer bulmak için baba Crug önderliğinde yolculuğa çıkarlar.Bu yolculukta baslarına gelen oylayları anlatan bir filmdir..
Tür: Animasyon, Macera, Komedi, Aile
izlemenizi tavsiye ederim cok güzel

Özet:

Çılgın Hırsız 2 2013 , Eski süper kötü Gru, suç dolu geçmişini bir kenara bırakır ve evlatlık edindiği kızları Margo, Edith ve Agnes ile birlikte sakin bir hayata adım atar. Gru, kurduğu işiyle ve ailesiyle vaktini geçirirken, bazı gizemli olaylar yaşanmaya başlar. Anti-Villain League isimli son derece gizli bir örgüt, Gru’yu tehlikeli bir olayı araştırması için göreve çağırır ve ona bu görevde Minyonlar’ın yanı sıra bu organizasyonun en iyi ajanı olan Lucy de yardım edecektir. Gru artık iyi adamlarla anlaşma imzalamış ve dünyanın kurtuluşu için mücadele eden birine dönüşmüştür. Lucy ile birlikte kötücül bir süper gücün peşine düştükleri bu avda, çeşitli suçlularla da mücadele etmek zorunda kalacaklardır

[video=youtube;d9qGe83s1gI]https://www.youtube.com/watch?v=d9qGe83s1gI[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…