- 19 Haziran 2015
- 227
- 20
- Konu Sahibi snow white16
Xyz
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimi rahatlattın..çok sağol..umarım iyi iş çıkarır seninki gibi..hangi şehirde oldun ?Benim doktorum da aynı şeyi söyledi, benim çizeceğim burunla ameliyatta karşılaşacağım durumlarla birlikte yapacağım burun aynı olmaz dedi. Ben sonuna dek güvendim ve iyi ki güvenmişim. Yüzüme uygun boyutlarda ideal kalkıklıkta bir sanat eseri yaptı. Bence eğer doktor işinin ehliyse çizime falan gerek yok. Benim için photosoptaki becerisinden çok kesip biçme becerisi önemli :)
Tabi ki öyle ama şöyle de bişey var zevkler kişiden kişiye dr dan dr a değişiyor.benim ilk ameliyatımda da animasyon olayı yoktu,ben tamamen dr a bırakmıştım,sırtını törpüleyip ucunu biraz kaldırıcaz dedi,sonuç iyi oldu ama halen yüzüme büyük bir burnum oldu.eğer ki bunu animasyonda görmüş olsaydım derdim ki hayır ben daha küçük kibar istiyorum..yani onca zahmet..tabi sonuç kötü değil ama istediğim gibi değil.o yüzden şimdi biraz bu animasyona takılmış durumdayım..tamam en iyisini bilirler elbet,ama kimi daha kalkık sever kimi kavisli kimi düz..bunu nasıl planlıycaz..tabi yüz şekli ve burnun dokusu da önemli,baZen planlandığı gibi olmaya da biliyormuş..ya şans işi herhalde ne bileyim..kafam çok karıştı..Bende pazartesi ameliyat oluyorum tasarım yapılmadı çünkü programda biraz baktık kafa karışıklığı yarattı çok gerçekçi olmadığı için doktorun bunu boşver kağanı karıştırma ben sana yakışacak en güzel burnu yapacağım dedi sadece ameliyattan önce sırtı düz ve ucu yüksek aynı zamanda uç kısmı ince burun istiyorum demeyi düşünüyorum.söylemeliyim sizce belki biraz kavisli daha güzel olacağını dusunuyordur.sonuçta bana yakışacak olanı o biliyor biz bilemiyoruz.
Dr. Estetisyen olduğu için yüzümüze yakışacak olanı önceden tahmin esebiTabi ki öyle ama şöyle de bişey var zevkler kişiden kişiye dr dan dr a değişiyor.benim ilk ameliyatımda da animasyon olayı yoktu,ben tamamen dr a bırakmıştım,sırtını törpüleyip ucunu biraz kaldırıcaz dedi,sonuç iyi oldu ama halen yüzüme büyük bir burnum oldu.eğer ki bunu animasyonda görmüş olsaydım derdim ki hayır ben daha küçük kibar istiyorum..yani onca zahmet..tabi sonuç kötü değil ama istediğim gibi değil.o yüzden şimdi biraz bu animasyona takılmış durumdayım..tamam en iyisini bilirler elbet,ama kimi daha kalkık sever kimi kavisli kimi düz..bunu nasıl planlıycaz..tabi yüz şekli ve burnun dokusu da önemli,baZen planlandığı gibi olmaya da biliyormuş..ya şans işi herhalde ne bileyim..kafam çok karıştı..
Ankara'da oldum, estetik doktoru, şunu da belirtmeliyim çizim yapmadı ama Anlattı bana Güzelce :) umarım senin de istediğin gibi olur :)İçimi rahatlattın..çok sağol..umarım iyi iş çıkarır seninki gibi..hangi şehirde oldun ?
Sen nerde oldun canım?revizyonu aynı dr a mı oldun başka dr a mı gittin? Evet tekrar belirteyim ameliyat günü..çok sağol..Sen doktoruna kucuk istedigini belirt kalkik mi duz mu kavisli mi onu da belirt bence sorun cikmayacaktir canim
Bence çok düz olmasın çok kavisli de olmasın..biraz kavisli biraz kalkık ama zarif görüntü olsunBende belirtelim ameliyattan önce tasarım yapılmadi çünkü.ama duzmu kavisli mi hala bilemiyorum.
Burun sırtı düz ucu yüksek nasıl olur sizce ben öyle istiyorum da.Bence çok düz olmasın çok kavisli de olmasın..biraz kavisli biraz kalkık ama zarif görüntü olsun
Evet hafif kavisli ona diyorlar canım..aynen öyle belirtelim kesinlikle..bir de burun ucu zarif olsun,top gibi olmasınBurun sırtı düz ucu yüksek nasıl olur sizce ben öyle istiyorum da.
İnşallah...çoook sağol..senin resim var mı canımBenim doktorum da öyle birşey yapmadı.. Bende hiç bir resim görmeden yaptırdım ve su an 4. Günüm ama gayet memnunum yaralı haliyle bile. Ayrıca dogru söylüyor Çünkü animasyonlu daha hayal kırıklığı yaratır bence resimde gördüğün burnunda olmazsa yıkılırsın. Sonucta resimle oynamak ve insan burnuyla oynamak arasında dağlar kadar fark var.. O yüzden bana sorarsan süpriz sonuc daha iyi.. Psikoloji açısından da.. İnş ameliyatın güzel geçer istedigin burna kavuşursun :)