ANİMASYONSUZ BURUN ESTETİĞİ OLAN VAR MI??LÜTFEN YARDIM

Ne zaman ameliyat oldun daha geçen hafta Dr arıyorsun hayırlısı olsun kime oldun süreç nasıldı birde resim atarmısin bana bende yarın muhammet beye randevu aldim

Ne zaman ameliyat oldun daha geçen hafta Dr arıyorsun hayırlısı olsun kime oldun süreç nasıldı birde resim atarmısin bana bende yarın muhammet beye randevu aldim
Ben Tamer yavaşa oldum ameliyat sürecinde doktordan çok memnunum.çok ilgilendi.hemşirenin yapmadıklarını yaptı.kuruyan agzimn kenarlarini bile sildi dusunun.cuma günü içindekileri alması için gideceğim.randevu verdi saat 3 gibi gelirsin dedi.

Ben Tamer yavaşa oldum ameliyat sürecinde doktordan çok memnunum.çok ilgilendi.hemşirenin yapmadıklarını yaptı.kuruyan agzimn kenarlarini bile sildi dusunun.cuma günü içindekileri alması için gideceğim.randevu verdi saat 3 gibi gelirsin dedi.
Pazartesi sabah oldum ameliyatını.

Yuzum şuan çok sis ve atel var.ateller çıkıp biraz kendine gelince sana eski ve yeni resmini atarim.bende merak ediyorum.şuan doktorum güzel olduğunu söyledi.

Resimlerini merakla bekliyorum birde nekadara yaptırdın muhammet beyinde begeniyordun sen sanirim randevum iptal edip senin resimlerinimi beklesem ne yapsam :)

Resimlerini merakla bekliyorum birde nekadara yaptırdın muhammet beyinde begeniyordun sen sanirim randevum iptal edip senin resimlerinimi beklesem ne yapsam :)
Canım muhammet bey pahalı bana gore yoksa başarılı buluyorum.Tamer beyde çok başarılı yurt dışından hastaları falan geliyor onun için.fiyatı 4000 ile 6000 arası degisiyor.ameluyatlarinida medicana Acıbadem veya interneshnel hospitalde yapiyor tercih senin.tabi şuan burnunu bende görmedim ödemelerin çok Burnum öyle sis ki yanakları mimiklerini kipirdatamiyorum.sen bana telefon numaralı yolla ozelden whatsappdan resim atarim sana.

Back
X