- 19 Haziran 2015
- 227
- 20
- 28
- Konu Sahibi snow white16
Bende burun ucunu zarif istiyorum bunları bir kağıda yazıp ameliyattan önce doktora vereceğim okusun çünkü Dr la karşılaşınca herşeyi unutuyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende burun ucunu zarif istiyorum bunları bir kağıda yazıp ameliyattan önce doktora vereceğim okusun çünkü Dr la karşılaşınca herşeyi unutuyorum.
Resim atıp sizi korkutmak istemem biraz İyileşeeyim önce sonra fotosu atarım özelden![]()
Canım sen ameliyat oldun mu?Bende burun ucunu zarif istiyorum bunları bir kağıda yazıp ameliyattan önce doktora vereceğim okusun çünkü Dr la karşılaşınca herşeyi unutuyorum.
Evet ameliyat oldum 4. Gunumdeyim.ameliyatın güzel geçmiş.yarın tamponları alınacak. Sonraki süreç nasıl olacak bilmiyorum atel ne zaman çıkacak acaba seninki ciktimi?Canım sen ameliyat oldun mu?
Bana resmini yolllayabilir misin? Özelden.Resim atıp sizi korkutmak istemem biraz İyileşeeyim önce sonra fotosu atarım özelden![]()
Ben Tamer yavaşa oldum ameliyat sürecinde doktordan çok memnunum.çok ilgilendi.hemşirenin yapmadıklarını yaptı.kuruyan agzimn kenarlarini bile sildi dusunun.cuma günü içindekileri alması için gideceğim.randevu verdi saat 3 gibi gelirsin dedi.Ne zaman ameliyat oldun daha geçen hafta Dr arıyorsun hayırlısı olsun kime oldun süreç nasıldı birde resim atarmısin bana bende yarın muhammet beye randevu aldim
Pazartesi sabah oldum ameliyatını.Ben Tamer yavaşa oldum ameliyat sürecinde doktordan çok memnunum.çok ilgilendi.hemşirenin yapmadıklarını yaptı.kuruyan agzimn kenarlarini bile sildi dusunun.cuma günü içindekileri alması için gideceğim.randevu verdi saat 3 gibi gelirsin dedi.
Pazartesi sabah oldum.Ne zaman ameliyat oldun daha geçen hafta Dr arıyorsun hayırlısı olsun kime oldun süreç nasıldı birde resim atarmısin bana bende yarın muhammet beye randevu aldim
Yuzum şuan çok sis ve atel var.ateller çıkıp biraz kendine gelince sana eski ve yeni resmini atarim.bende merak ediyorum.şuan doktorum güzel olduğunu söyledi.Ne zaman ameliyat oldun daha geçen hafta Dr arıyorsun hayırlısı olsun kime oldun süreç nasıldı birde resim atarmısin bana bende yarın muhammet beye randevu aldim
Canım muhammet bey pahalı bana gore yoksa başarılı buluyorum.Tamer beyde çok başarılı yurt dışından hastaları falan geliyor onun için.fiyatı 4000 ile 6000 arası degisiyor.ameluyatlarinida medicana Acıbadem veya interneshnel hospitalde yapiyor tercih senin.tabi şuan burnunu bende görmedim ödemelerin çok Burnum öyle sis ki yanakları mimiklerini kipirdatamiyorum.sen bana telefon numaralı yolla ozelden whatsappdan resim atarim sana.Resimlerini merakla bekliyorum birde nekadara yaptırdın muhammet beyinde begeniyordun sen sanirim randevum iptal edip senin resimlerinimi beklesem ne yapsam :)