• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamanın 10. Günü erken gebelik testi negatif pozitife döner mi 😥😥

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏Beni biraz umutlandırdınız 🥲 dün dpo 14 negatifti benim de. Moral bozmamak için bugün test yapmadım gecikme bekliyorum. Bu ay ilk defa dpo 11-12 de yerleşme kanamasına benzer bir lekelenme yaşadım. O beni umutlandırmıştı. Şu anda da her an regl olacakmışım gibi bir doluluk hissi var. Umarım sonradan döner benim de 🥹
Ben zaten hiç ihtimal vermedim adet olacak gibi her an oldum olacak gibi ayni sonra neyse dedim son kez yapayım varsa var yoksa yoktur dedim direk çıktı azda olsa bende şaşırdım

Eklentiler

• 1000022742.webp
    1000022742.webp
    109,9 KB · Görüntüleme: 70
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏Beni biraz umutlandırdınız 🥲 dün dpo 14 negatifti benim de. Moral bozmamak için bugün test yapmadım gecikme bekliyorum. Bu ay ilk defa dpo 11-12 de yerleşme kanamasına benzer bir lekelenme yaşadım. O beni umutlandırmıştı. Şu anda da her an regl olacakmışım gibi bir doluluk hissi var. Umarım sonradan döner benim de 🥹
Hiç Moral bozma biz acele ediyoruz başkaları gecikmeyi bekliyor Allah'ım hepinizin yüzüne Gülsün sağlıklı bebeklerimiz olsun.bende hastaneden geliyorum beta falan aldılar erken olduğu için kese falan gözükmüyor yarın sonucla tekrardan gel keseyi görelim kan sulandırıcı igne başlayalım hiç ilaç Aspirin sakın atma dediler.

Back