- 19 Ekim 2014
- 8
- 1
- 3
- 44
- Konu Sahibi Miray Kurt
Bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miray hanım ben tedavimi orada gördüm ve iyi sonuçlara ulaştım. Eğer isterseniz sizide elimden geldiğince bilgilendiririm. Daha önce gittiniz mi doktora?Bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar
İnşallah tedaviniz iyi geçer sonuçları güzel olur...teşekkür ederim arkadaşlar fiyatları ne peki ? tedavi süreci ne kadar?
Canım tedavi süreci kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum fiyat konusunuda Adana bölgesinde isen bi git görüş derim.teşekkür ederim arkadaşlar fiyatları ne peki ? tedavi süreci ne kadar?
Bende gökhan bey e tedavi oldum. 4 bin 5 bin tl arası fiyatlar çıkıyor.teşekkür ederim arkadaşlar fiyatları ne peki ? tedavi süreci ne kadar?
Evet haklısın leylaFiyatları araştırdığımda hemen hemen heryerde aynı 3 aşşa 5 yukarı aradaki fiyat önemli olmasın bence olumlu bi tedavi geçsinde inşallah hayırlı olur senin için
Teşekkür ederim.Leyla senin çocuğun var mı ?Fiyatları araştırdığımda hemen hemen heryerde aynı 3 aşşa 5 yukarı aradaki fiyat önemli olmasın bence olumlu bi tedavi geçsinde inşallah hayırlı olur senin için
Evet var inşallah senin de olur. Tedavini aksatmaTeşekkür ederim.Leyla senin çocuğun var mı ?
bi başlyım da aksatmıcam tabikide erkek mi kız mı ?Evet var inşallah senin de olur. Tedavini aksatma
amiiiiiiin teşekkür ederim. hayırlı olsun da cinsiyeti farketmez.bi erkek çocuğum var allah sanada nasip etsin.. :)
Evet Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.amiiiiiiin teşekkür ederim. hayırlı olsun da cinsiyeti farketmez.
Kesinlikle bakalım Günaydın bu arada mutlu günler...amiiiiiiin teşekkür ederim. hayırlı olsun da cinsiyeti farketmez.
Günaydın. Tedaviye ne zaman başlayacaksın belli oldu mu ? Gökhan bey ' e mi gidiceksin?Kesinlikle bakalım Günaydın bu arada mutlu günler...
evet Gökhan bey ' e gitcem sizlerde pişman olmamışsınız bi kaç kişi daha önermişti zaten.Günaydın. Tedaviye ne zaman başlayacaksın belli oldu mu ? Gökhan bey ' e mi gidiceksin?