Tüp Bebek Merkezleri Ankada Tüp Bebek Merkezi hakkında bilgisi Olan var mı?

Yeliz Uysal
selinbilgili33
GAMZE ERSOY
leylabilgin10
Miray Kurt

Bu 5 salağın da aynı kişi olup burada yazdıklarının tamamen senaryodan ibaret olduğunu biliyor muydunuz ?

Şimdi bunların önerdiği merkez veya doktor sakın beni aramasın. Gitsin yasal sürece "bu beni kötü duruma düşürmek için hazırlanmış bir kumpas" desin ki bu 5 salak kimmiş öğrenelim. Haaaa yok dava açmayacağız haklısınız derseniz de bir daha sakın üyelerimi salak yerine koymayın 2 gündür sabırla hata yapmanızı bekliyorduk.

Bir diğer senaryo da işgüzar bir personelin iyi niyetli böyle bir şey yapması, bir başka senaryo ise sizden memnun kalan bir hastanızın teşekkür şekli.

İnsanların umutları ile para kazanmak uğruna oyun oynayanlara gerekli ders ücretsiz veya ücretli (dava açarsanız belki benden para alırsınız) verilir...

Şimdi defolup gidin ...

İnanılır gibi değil nelerle uğraşıyorlar.
İnsanlar maddi manevi bu yolda yıpranıyor,burada yapılan paylaşımlar çoğu zaman yol gösterici fikir verici oluyor.
Teşekkürler Kazen bu oyunun peşine düşüp bizleri aydınlattığın için.

ben hiç memnun kalmadım malesef ilgi sıfır birde sürekli terslendim tekrar oraya gidicektim belki ilk tedavım orda oldu dıye ama adalarda hıc ılg alaka yok zorla gelmemem ıcın ugraısyorlar hıc tavsıoye etmıyorm

Back
X