Sağol canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.bugün dr.randevam vardı doğum tarihini 27 ekim olarak verdi aslında bugün doğum bölümünü gezmeyi düşünmüştüm bende ama çook yoğundu haftaya bakayım diye düşündüm inş.benim doğumum güzel geçerse bu hastanede sende gönül rahatlığıyla burada doğum yaparsın:) Sevgiyle kal..Bu arada az kalmış doğuma, Allah yardımcın olsun sağ salim hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah.
Canım ilginçtir ama bende Hidayet Yazar' a gidiyorum ama senden sonra sevklerime baktım benimkilerde de Sinan Beyin kaşesi var.
arkadaşım bana sormamışsın ama kendini ve bebeğin sağlığını düşünüyorsan lütfen gitme o hastaneye.Ben bi gün bebeğin hareketi olmadğı için hidayet beyi bulmaya çalıştım ama maalesef... Bırak doktoru koca hastanede sadece 1pratisyen hekim oluyormuş...doğum katındada Ne ebe ne bir hemşire bulamadık ve acile z.tahir burağa gittim... Hastanenin görselliği odaları falan süper evet ama koca hastanenin ne kan bankası ne yenidoğan ünitesi yok... Ben çok sorun yaşadım...Sen bilirsin yinede...Önemli olan doğum değil doğum sonrası bakım bence ii düşün olur mu.Hidayet beydi doktorum
ama sonuç olarak doğum yaptın ve şimdi bebeğin var dimi metoo :CüvCüv:ben o hastanede önce kutlugül hanıma sonra sinan beye sonra hidayet beye geçtim...biri hastaneden ayrıldı diğeri kan uyuşmazlığı iğnesine gerek görmedi ilgisizdi bıraktı...Hidayet beyde cep telefonunu vermedi... Hastaneye gelin beni ararlar dedi düşün artık.Hastaneyede gittim bırak dr bulmayı hemşire bulamadım..Eşim siyasi bi partide üst düzey olduğundan hastaneyi karştrp bi şekilde buldu telini ama ulaşamadık yine.başhekime kadar gittik ama ne fayda. ne bi cevap ne telafi...Mecbur kaldım değiştirmeye. Bence özel hastanelerde doğum düşünmek akıl işi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?