- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
Çok Hoş kareler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler a.s.Çok Hoş kareler
çok güzel gacu hakkettenhepiniz çok harika çıkmışsınız dostluluğunuz daim olsun handan ablacım sen daha güzel çıkmışsın laf aramızda
teşekkürler canım gerçekten çok eğlendik çoookk:sm_cool::sm_cool:harıka görünüyosun çok eglendignizde eminim.kıslar..
MasALLAH,fotograflar cok güzel,ortam cok güzel, dostlugunuz daim olsun :asigim: :asigim:
Şaka bi yana hepinizi çok özlemişim..Meşhur tatlı cadımızı gördük sonunda..Şimdiye kadar buradan tanıdığım tatlı cadıya benzemiyordu pek..Gelinliğini takınmıştı üzerine hanım hanımcık oturuyordu..:roflol: Yeni tanıdığım sütlü kayfemizi 06 ank arkadaşımızı da çok sevdim..Diğerleri zaten biliyorlar kendilerini sevdiğimi..(Yazdıklarıma şööle bi baktım da pek bi klasik yazmışım çaktırmayın idare edin..havamda değilim galiba kızlar uykum açılmamış.Ayıldığımda daha hoş şeyler yazıcam sös yerimseniben)Bu arada Yamisinin attığı kilolara noolmuş diye merak ediyosanıs ben kaptım ziyan olmasın diye...Bilirsiniz türk mantığıdır..''ye yazık ziyan olcak''ben de kilolar ziyan olmasın dedim topladım...Ama artık taşımakta zorlanmaya başladım almak istiyen varmıııı..yoksa atçam ziyan olcak..:roflol:Eylülüm fotoların devamını bekliyorus..Ama benimkileri biraz rötuşla filtrede incelt bişeyler yap..Bedenden vazgeçtüm yüzüm bile silikonlu gibi olmuş:roflol::
Tacoooo aha bu semih diyoki, Tacu yaşını gizlemek için saç şeklini değiştirmiş tıfıl kızlar gibi. benden duymuş olma.
Muhahahahha:roflol::roflol::roflol::roflol:
BAK KUZUM NE GÜZEL SÖYLEDİTacoooo aha bu semih diyoki, Tacu yaşını gizlemek için saç şeklini değiştirmiş tıfıl kızlar gibi. benden duymuş olma.
Muhahahahha:roflol::roflol::roflol::roflol:
CANIMM![]()
maşallah arkadaşlar hepiniz çok güzel ve pozitif görünüyorsunuz.katılmayı çok istedim ama kardeşim aniden ev taşımaya kalkınca son anda gelmem iptal oldu.ama fotolar süper güzel bir gün geçirmişsiniz.allah bu dostlukları daim etsin.
GEL TATLIMçok hoşsunuz bayanlar...
bayağı da kalabalıkmışsınız..kaydirigubbakcemile5
hepinizi tebrik ederim buluşmaya katıldığınız için..Şeniz
ben de Ankara'ya gelin geldiğimde katılcam aranıza:dilcikar: