Ankara 29mayıs hastanesinde aşılama yaptıran var mı?

merhaba,
ben aşılama yaptırmadım ama Hülya Hanım benim yıllarca doktorumdu. Daha önce birkaç ay o hastanede çalışmıştım. Hastanenin sermayesi çok sağlam olduğundan tüm makineler en yeni modellerden. Orda çalışan arkadaşlarımda bana Hülya hnmı önermişti. Hamile kalamıyordum. Tetkiklerim yapıldı, yumurtlama sorunum olduğu saptandı. Bi ilaç verdi. birkaç aya kalmaz hamile kalırsın dedi. 2ay sonra evde yaptığım test pozitif çıkmıştı bile. Randevu aldım. Girer girmez bana "hamilemisin?" diye sordu:) sonra da tüm takibimi ve sezeryanımı o yaptı. Son derece memnun kaldım. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Çok bilgili ve sıcak kanlı biri. Hamileliğim esnasında bebeğimin kalbinde bi kitle gördü ve beni çocuk kardiyolojisine yönlendirdi. Eşi de gazide çocuk kardiyoloğu. Eşinin adını verirken bile ben yanlış anlamayım diye "eşim olduğu için yönlendirmiyorum. istersen başka bi doktora git ama mutlaka git" demişti. "Bu gibi görüntülerin çok büyük çoğunluğunda kötü bişey çıkmaz ama emin olalım biz" diye de beni rahatlatmaya çalışmıştı ama ne mümkün. Neyse ki sadece kas kütlesiymiş. Şimdi kızım 2,5 yaşında. (Allah'ım uzun ömürler versin).

Biraz uzun oldu ama doktorluğuna güvenebilirsin:) İnşallah her şey yolunda gider ve sende sağlıklı bir şekilde bebeğini alırsın kucağına..

çok tesekkur ederım oncelıkle bende hulya hanıma gıdıyorum bu ay asılama yaptırdık ama sanırım tutmadı prensesıne Allah hayırlı upppuzun guzel bır omur versın ne mutlu sana darısı bıze ınsallah benım hulya hanımdan memnunum fakat aklıma takılan bır kac sey oldugu ıcın bu baslıgı actım mesela asılam oncesı catlama olmus mu dıye kanda bakmadı bana ve sankı bır gun once catladı gıbı hıssedıyorum o yuzden tutmadı gıbı gelıyor bırde hep doğumları sezeyran mı normal doğum yanlısı bır doktor ıstıyorum ben

Ben sezaryeni kendim istedim. Daha doğrusu bir hastalığım var ve normal doğum sırasında çocuğa bulaşma riski vardı. O yüzden biz normal doğum olayını hiç konuşmadık. Ama normal doğuma karşı olduğuna dair bir şey de duymadım. Eşimin işyerinden bir arkadaşının eşinin de doktoruydu. Yanlış hatılamıyorsam o normal doğum yapmıştı. Aşılama ile ilgili pek bir bilgim yok açıkçası. Ama bana hep bilinçli bir doktor gibi göründü. Ama doğrusu sen soru sormadıkça kendiliğinden uzun ve detaylı açıklamalar yapan biri de değil. Bence tüm sorularını not al ve açıkça konuş, eminim gerekli bilgileri verecektir sana. Bu gibi konularda doktora güven çok önemli. Güvensiz olman ve olumsuz düşünmen belki sonucu bile etkileyebilir. İnşallah Allah size de nasip eder ve en kısa zamanda iyi haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…