merhaba,
ben aşılama yaptırmadım ama Hülya Hanım benim yıllarca doktorumdu. Daha önce birkaç ay o hastanede çalışmıştım. Hastanenin sermayesi çok sağlam olduğundan tüm makineler en yeni modellerden. Orda çalışan arkadaşlarımda bana Hülya hnmı önermişti. Hamile kalamıyordum. Tetkiklerim yapıldı, yumurtlama sorunum olduğu saptandı. Bi ilaç verdi. birkaç aya kalmaz hamile kalırsın dedi. 2ay sonra evde yaptığım test pozitif çıkmıştı bile. Randevu aldım. Girer girmez bana "hamilemisin?" diye sordu:) sonra da tüm takibimi ve sezeryanımı o yaptı. Son derece memnun kaldım. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Çok bilgili ve sıcak kanlı biri. Hamileliğim esnasında bebeğimin kalbinde bi kitle gördü ve beni çocuk kardiyolojisine yönlendirdi. Eşi de gazide çocuk kardiyoloğu. Eşinin adını verirken bile ben yanlış anlamayım diye "eşim olduğu için yönlendirmiyorum. istersen başka bi doktora git ama mutlaka git" demişti. "Bu gibi görüntülerin çok büyük çoğunluğunda kötü bişey çıkmaz ama emin olalım biz" diye de beni rahatlatmaya çalışmıştı ama ne mümkün. Neyse ki sadece kas kütlesiymiş. Şimdi kızım 2,5 yaşında. (Allah'ım uzun ömürler versin).
Biraz uzun oldu ama doktorluğuna güvenebilirsin:) İnşallah her şey yolunda gider ve sende sağlıklı bir şekilde bebeğini alırsın kucağına..