Ankara Anatolya tüp bebek merkezinde tedavi gören arkadaşlar buraya lütfen

zeynpe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
1.034
19
108
Kütahya
selam, benim 4 senedir bebeğim olmuyor her gittğim doktor farklı bişey söyledi en son çikolata kisti dendi ve aşırı yıprandık bu süreçte, 3 aydır ara vermiştim tedavilere bu arada araştırdım tabi biraz çok kararasız kaldım nereye gitmek konusunda ve sonunda hakan yaralıdan 2 hafta sonraya randevu aldım. internetten araştırdığım kadar başarılı olduğunu duydum. aranızda orada tedavi gören veya görecek olan vamı memnun mu iyi şeyler duymak istiyorum çünkü çok tedirginim

hoş geldin canım ya hayırlı uğurlu olsun inşallah.. hani takvimin nerde :1: o takvime bile çok özeniyorum neyse senin sorunun neydi canım ilk denemende mi hamile kaldın

benim sebepsiz infertilite canım.2 yıldır tedavi görüyordum. klomen kullandım olmadı. klomen+çatlatma iğnesi yine olmadı.8 ay arayla 2 aşılama yapıldı yine olmadı. en son tüp bebeğe yönlendirildim . ilk denemede oldu çok şükür. aşılamalarımı teoman yaptı . çok memnundum kendisinden. sanada demiştim öncesinde. hamilelik takvimine gelince keseyi görelimde öyle yapcam inşallah....sen eskişehirdemisin. sizde sorun ne. öncesinde aşılama filan yaptırdınmı. tüp bebeğe mi yönlendirdiler.

benim sebepsiz infertilite canım.2 yıldır tedavi görüyordum. klomen kullandım olmadı. klomen+çatlatma iğnesi yine olmadı.8 ay arayla 2 aşılama yapıldı yine olmadı. en son tüp bebeğe yönlendirildim . ilk denemede oldu çok şükür. aşılamalarımı teoman yaptı . çok memnundum kendisinden. sanada demiştim öncesinde. hamilelik takvimine gelince keseyi görelimde öyle yapcam inşallah....sen eskişehirdemisin. sizde sorun ne. öncesinde aşılama filan yaptırdınmı. tüp bebeğe mi yönlendirdiler.

canım tanıdık geldi ismin ama tam çıkartamadım biz daha önce başka sayfada yazıştıkmı? ben kütahyadayım 1 düşüğüm var 1 defa da aşılama oldum. iğne tedavileri oldum. en son çikolata kisti var ameliyat dediler. bende burda araştırdığım kadarıyla ameliyattan sonra tekrar ediyormuş yumurtalık rezervlerinde düşüklük oluyormuş o yüzden iyi bir hekime muayene olup gerekirse tüp bebek yapmak istiyorum

Back
X