Ankara Ankara Ankara

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
Bilmem bu açtığım kaçıncı konudur ama farketmediğim başka doktor isimleri vardır diye yazıyorum.Yıllardır araştırıyorum tamam karar verdim derken yeni şeyler duyuyorum..Bayramdan hemen sonra olmak istiyorum artık..
Düşündüğüm son iki isim Gürcan aslan
Doğallık istediğim..
Ankaradan eren taştan tevfik sözen serdar öztürk gibi isimleri eledim..Nihayetinde bu iş birazda şans işi..en iyi doktorun bile çok kötü sonuçlarını gördüm..
Pişman olmamak adına Ankaradaki doktorlar hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğal bir buruna sahip olmak istiyorsanız kesinlikle Gürcan Aslan diyorum. Ben 1 ay önce ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. Ameliyat olduğumu bilmeyen birisi anlamaz bile

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada Gürcün Arslan başarılı bi doktora benziyor daha önce olanları araştırmak gerekir.

Eren Tastan'in ucreti ne kadar bilen var mi kizlar? Bende ankarada mi olsam istanbulda mi kararsiz kaldim:KK43:

bende ankarada doktor arıyorum ama doğal çalışıyorlar genelde ben biraz daha küçük kalkık kavisli bir burun istiyorum. İstanbulda Bekir Sivri ve Alpaslan Yıldırım, Mersinde de Mahmut Gökdoğan yorumlarınızı alabilir miyim

bende ankarada doktor arıyorum ama doğal çalışıyorlar genelde ben biraz daha küçük kalkık kavisli bir burun istiyorum. İstanbulda Bekir Sivri ve Alpaslan Yıldırım, Mersinde de Mahmut Gökdoğan yorumlarınızı alabilir miyim
Bu saydıklarının hepsini takip ediyorum:) 3ünüde çok başarılı buluyorum ankarada gürcan arslan da var hakan bey var . Ulaşılması zor gibi ama ikisinede . Randevu alıp görüşmeyi istedim ama telefonları bile yok sanırım:)))

Bu saydıklarının hepsini takip ediyorum:) 3ünüde çok başarılı buluyorum ankarada gürcan arslan da var hakan bey var . Ulaşılması zor gibi ama ikisinede . Randevu alıp görüşmeyi istedim ama telefonları bile yok sanırım:)))
Merhaba Gürcan beye ulaşmak isterseniz yardımcı olabilirim. Özelden numarasını verebilirim :))

Back
X