Ankara ayrıntılı ultrason

DAMK06

Asel'im
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2017
332
532
33
Kızlar 18 haftalık hamileyim malum ayrıntılı yaklaşıyor hangi hastanede yaptırdınız hangi bölüme gittiniz ben nafiz körez e gidiyorum ve orası yapmıyor bilgi verir misiniz

Canim ben 19 mayis hastanesinde yaptirdim. Doktorum da o hastanede oldugundan dolayi cok uyguna yaptirdim ama orada ayrintili ultrasyonu radyolog yapiyor. 45 tl odemistim.

Zekai tahrirden randevu al gebelik bölümüne. Dr seni yönlendiriyor yönlendirdiği yer gebelik haftana göre sana randevu veriyor. Randevu günü gidip giriş yaptırıp sıra bekliyorsun

Canim ben 19 mayis hastanesinde yaptirdim. Doktorum da o hastanede oldugundan dolayi cok uyguna yaptirdim ama orada ayrintili ultrasyonu radyolog yapiyor. 45 tl odemistim.

Merhaba,
Mesajınız baya eski ama belki görürsünüz :) 19 mayısta ayrıntılı ultrasondan memnun kaldınız mı? uzun uzun ilgileniyor, açıklıyor mu doktor? genelde yarım saate yakın sürdüğünü söylüyorlar sizin de öyle olmuş muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…