Ankara başkent hast.prof.dr.hulusi bülent zeyneloğlu

aren

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
3.161
5
316
Diğer
Merhaba arkadaşlar

ankara başkentte tüp bebek yaptıran yada gidip görüşen var mı? ben 2.denemem için Hulusi hocayı düşünüyorum, bilgisi olan varsa deneyimlerini ya da düşüncelerini yazarsa sevinirim.

merhaba ben de Hulusi beyin çok ilgili olduğunu duydum ve de başarılı...kendi adıma gitmeyi düşünüyorum, henüz işlerimden dolayı randevu almadım ama yakında gideceği sonuçları burada paylaşırım.

Maltepe de Başkent Kadın Doğum Merkezinde Prof. Dr. Hulusi B. Zeyneloğlu' nu kesinlikle tavsiye ediyorum. Öncelikle insan daha sonra dr kimliğiyle, hastalarına olan samimi yaklaşımıyla on numara bir insan. Sizinle açık açık herşeyi konuşup bir yandan moral verirken bir yandan en doğru çözümü sunuyor. Onun sayesinde ilk tüp bebek denememizde başarılı olduk :) Kılı kırk yarararak yaptığım araştırmalar sonucu bulup, tedavi olmaya karar verdiğim bu harika insan bize hayatımızın en güzel hediyesini verdi.Bu yüzden sonuna kadar tavsiye ederim.Ayrıca maliyet açısından bakıldığında da vakıf üniversitesi olduğu için devlet kadar ucuz değil belki ama özel hastanelerden çok daha uygun olduğunu söyleyebilirim.

merhaba edjue ben de ankarada gitmeyi düşünüyorum Hulusi hocaya bana yaşadıkların hakkında bilgi verebilir misin probleminiz neydi mesela? bi de fiyat bilgisi verirsen sevinirim. ben de çok araştırdım hocayı ve içimi bir heyecan sardı hayırlısı bakalım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

Sevgili Selishm, öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Seve seve yardımcı olurum sana. Eşime de bana da gerekli olan tüm kontroller yapıldıktan sonra hocanın bize söylediği,sorunumuzun sebepsiz infertilite olduğuydu. Görünüşte herşey normaldi; gerçi bizim en büyük problemimiz ayrı şehirlerde çalıştığımız için 10 günde bir görüşebilmemizdi. Ama yine de öncelikle hocayla denediğimiz aşılama tedavisi olumlu sonuç vermeyince,eşimle tüp bebek yoluna girmeye karar verdik.Prosedür gereği öncelikle bana histereskopi-ofis ( narkozla uyutulduğun rahim temizleme işlemi) yapıldı.Bu işlem sonrasında hoca çoğu kadında da görülen rahim duvarımı kaplamış polip adı verilen fazlalıklar olduğunu ve hepsini temizlediğini söyledi.Bu işlemden sonra rahim rahatladığı için tüp bebek işlemine gerek kalmadan ,istersek 3-4 ay normal olarak deneyebileceğimizi, bu şekilde hamile kalan birçok hastasının olduğunu söyledi.Fakat dediğim gibi eşimle olan zamanlama problemimiz yüzünden biran önce tüp bebek istediğimizi söyledik böylece normal prosedür başladı ve bugünlere geldik çok şükür Biz devlet desteği alamadığımız için toplamında tüm tüp bebek sürecinin maliyeti bize ortalama 6000 tl gibi bir fiyata maloldu. Şunu da eklemeliyim ki Hulusi Hoca inanılmaz yoğun çalışıyor fakat o yoğunluğa, o kadar hastaya rağmen herkesin adını tek tek bilip elinden geldiğince ilgilenmeye çalışan birisi.İnsanı hem rahatlatıyor hem de cesaret veriyor.O yüzden hiç tereddüt etmeden tavsiye ederim sana :) Umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir.

aaaa çok mutlu ettin beni cevap verdiğin için çok saol gerçekten çok yardımcı oldun bütün endişelerim yok oldu diyebilirim. devlet desteği alamadık demişsin onu anlayamadım bir tek? bir de ne zaman başladınız bu sürece yani ne kadar sürdü hocaya ilk gitmenizden itibaren hamile kalmana kadar? bende de amh hormonum 1,2 3,5 senelik evliyim. bir kere aşılama yaptırdım ben de 1,5 sene önce kimyasal gebelik oldu, hep bi erteledik kendiliğinden olur diye bekledik ama olmadı bunda da vardır bir hayır diyerek tüp bebek denemeye karar verdik haftaya salı randevumu aldım inşallah hayırlı olur bakalım.

Biz 2015 nisan sonu ilk görüşmemize gittik hocayla. İlk adet tarihimi takiben aşılamayı denedik,dediğim gibi olmadı.Daha sonrasında zaten bir süre rahimin dinlenmesi gerekiyor diye ara verdik e bir de yaz tatilini yazlıkta geçirelim, Ankara da olmayalım hem kafamızda biraz rahatlasın derken geldik ağustos sonuna
Tüp bebek için karar verdiğimizi söyleyince dediğim ofis işlemine girdim. Akabininde hayatımda kullanmadığım kadar hap ,iğne bir de vajinal fitil olarak alınan bir ilaç kullandım.Hoca işi çok sıkı tutuyordu anlayacağın.Tabi arada kontroller rahim duvarım ve yumurta kontrolleri için. Herneyse sonra 20 eylüldeki son reglimin 2. gününde kontrole çağırdı.İlaçlar devam..Ekim 4 de yumurtalarım toplandı, o gün eşim sperm örneğini verdi ( tabi o hafta eşimi nasıl beslediğime inanamazsın,cevizler, avokadolar ,bal,kuşkonmaz,pekmez,muz vs.. ) tavsiye ederim :). Sonra ekim 7 de 2 embriyo transferi ile bekleme süreci başladııı. 12 gün sonra ayın 19 unda beta hcg testini yaptır sonucu bana gönder dedi hoca ( Zonguldak da olduğum için telefondan gönderdim) Çıkan sonuç 220 idi. Hoca harika dedi 2 gün sonra bir kez daha yaptır dedi o da 450 çıktı.2 gün sonra bir daha ;o da 1260 çıkınca hamileliğim kesinleşti Niye devlet desteği alamadığımıza gelince de tedaviye başlarken 1.5 senelik evliydik dolayısıyla destek alamadık ( devlet 3 sene evlilik şartı istiyor biliyorsun )
Hakkında herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum. Ben kadere inanan biriyim o yüzden herşeyin belli bir zamanı vardır diye düşünüyorum.Şimdiden sana bol şanslar. Herzaman istediğin konuda danışabilirsin bana.Görüşmek üzere

Saol canım cevapların için çok güzel anlatmışsın sen de inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın kafama takılan bişey olursa seni yine rahatsız ederim ☺görüşmek üzere kendine ve bebişe iyi bak

arkadaşlar şu sıra doktor araştırmaktan bi hal oldum istanbul düşünüyordum ama ankaraya gelmemiz daha kolay olur diye ankaradan araştırırken hulisi hocayı tavsiye ettiler yaptıranlar olumlu sonuç alan daha fazlamı bu benım ikinci tüp bebek tedavisi olacak

Mrb hanımlar bu başlığı görünce dayanamadım yaziyim dedim.Bende Hulusi hocaya tedavi olmaya gittim.Hoca iyi ama hasta çok fazla eh haliyle çokta ilgili değil .ben yaklaşık 2 sene oldu tedavi olalı ozaman ki hemşirelerin tavrı hiç hoş değildi. sizi masaya alıp dk larca bekletiyorlar.hele bi spekulum takılı bekletildim.bu inanin okadar onur kırıcı üzücü bi olay ki .çocuk sahibi olmanın daha onurlu bi yolu olmalı diyordum.Ama bi taraftan da çok başarılı belki burda olacak bebeğim deyip sabrediyordum.yaşlı bi hemşire vardı .hiç unutmam bi Dr bi konuda aradı.Dr a iğrenç bi espiri yaptı .evetDr sizi aradım çocuğum olmuyorda deyip hunharca gülmustu.bi salon dolusu insan bunu duymuştu.okadar yüksek sesle rahat bi şekilde .bide kendi hatasını hastaya yıkmaya çalışmışti.Hulusi hoca iyi , ekip berbat diyebilirim.şimdi kim çalışıyor .nasıllar bilmem .tek çarem orası bile olsa gitmiyecem.Allah a dua ediyorum bana ve benim durumumda kim varsa ,doğru yerde doğru insanlarla karşılaştırsin .Allah yardımcımız olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…