• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli memorialde Tüp bebek yaptıranlar 2025 güncel fiyat bilgisi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Kızlar selam ben de bir negatif sonrası regli bekliyorum. İkinci reglm olacak negatiften sonraki ben de şişli memorial ile görüşmek istiyorum. İzmirden gelip gideceğim.

Kızlar selam ben de bir negatif sonrası regli bekliyorum. İkinci reglm olacak negatiften sonraki ben de şişli memorial ile görüşmek istiyorum. İzmirden gelip gideceğim.
ön görüşme günlerini arayıp semra hocanın olduğu günlerde yapabilirseniz sanırım pazartesi salı ve çarşambaydı yada farklı olabilir ama pazartesi orda eminim, ben ön görüşmeye gittiğimde semra hoca orda değildi sonraki adetimin ikinci gününde de yoktu o yüzden tekrar çağırıldım dış takip hastasıydım

ön görüşme günlerini arayıp semra hocanın olduğu günlerde yapabilirseniz sanırım pazartesi salı ve çarşambaydı yada farklı olabilir ama pazartesi orda eminim, ben ön görüşmeye gittiğimde semra hoca orda değildi sonraki adetimin ikinci gününde de yoktu o yüzden tekrar çağırıldım dış takip hastasıydım
Ben telefonda ipek hoca ile online ön görüşme yaptım. Ama Yücel ve Lale hocanın adını daha cok duyuyorum acıkcası. Semra hoca ile görüşmek elbet cok isterim ama sürekli de o devam edemiyor galiba değil mi ?

özel hastahaneden rapor nasıl alınıyor tam olarak anlayamadım
Medipol üniversite hastanesi olduğu için rapor çıkarabiliyor.Ben önceki tedavimi medipolde olduğum için doktor bana amh devlette baktırım 1’in altında çıkarsa raporu buradan çıkarabiliriz dedi.Ben rapor çıkarmak istiyorum ama medipolde çıkardığım raporla memorialde tedavi olabilir miyim onu tam bilmiyorum.

üniversite hastahanesiyse ozaman indirim için o raporu gösterebilirsin ama tabiki sgk anlaşmaları yok raporu kullanamazsın, ankarada özel bir klinikte bana ilaç raporunuz varsa ilaçları onla alabilirsiniz demişti acaba o nasıl oluyor iş yerinde izin çok sıkınıt olduğu için birdaha ben heyet raporu aldığım yere gidemedim ilaç raporunuda çıkarabilseydim tedavi sırasında kullanabilir miydim ki bu aklımda soru işareti olarak kaldı tabiki

üniversite hastahanesiyse ozaman indirim için o raporu gösterebilirsin ama tabiki sgk anlaşmaları yok raporu kullanamazsın, ankarada özel bir klinikte bana ilaç raporunuz varsa ilaçları onla alabilirsiniz demişti acaba o nasıl oluyor iş yerinde izin çok sıkınıt olduğu için birdaha ben heyet raporu aldığım yere gidemedim ilaç raporunuda çıkarabilseydim tedavi sırasında kullanabilir miydim ki bu aklımda soru işareti olarak kaldı tabiki
Yani raporlu fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 78 bindi.Raporu kullanamadığıma göre 78 binden yararlanamıyorum anladığım kadarıyla o zaman.Sadece 120 bin üzerinden mi indirim yapıyorlar?Size ekstra farklı bir ücret mi verdiler yoksa siz raporlu ücretten mi devam ediyorsunuz?

Heyet raporu ilaç için de geçerlidir diye biliyordum ama ben ikisi ayrı rapor mu acaba Yani ilaçları indirimli olarak almak raporla mümkün onu biliyorum ama ilaç raporu ile tedavi raporu ayrı mı onu bilmiyorum

Back
X