gelincikb Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2011 3 0 36 Ankara 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gelincikb #1 selam arkadaşlar, ankara başkent hastanesinde esra hocaya normal doğum ya da sezeryan yaptıran varmı, deneyimlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum
selam arkadaşlar, ankara başkent hastanesinde esra hocaya normal doğum ya da sezeryan yaptıran varmı, deneyimlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum
nil_cicek Zeynep Naz'ım benim :)))) Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2009 508 0 96 Ankara 5 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gelincikb #2 gelincikb .!.: selam arkadaşlar, ankara başkent hastanesinde esra hocaya normal doğum ya da sezeryan yaptıran varmı, deneyimlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum Genişletmek için tıkla... merhaba, bende esra hocaya gidiyorum. bunu bende merak ediyorum gitmiş olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşsınlar lütfen.
gelincikb .!.: selam arkadaşlar, ankara başkent hastanesinde esra hocaya normal doğum ya da sezeryan yaptıran varmı, deneyimlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum Genişletmek için tıkla... merhaba, bende esra hocaya gidiyorum. bunu bende merak ediyorum gitmiş olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşsınlar lütfen.