- 17 Aralık 2015
- 27.002
- 49.320
- 598
- Konu Sahibi chamallows
merhabalar ben baskent hastanesi hulusi bülent zeyneloğlu nun hastalari varmi memnunlarmi ucretlendirme nasil ogrenmek iatiyorum bilgisi olan varsa yazabilirmi lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim cok saolun fiyatlar ozel muayenehanelere gore gayet normal geldi banaiyi akşamlar hulusi hocada tüp bebek deneyerek hamile kaldım şuanda 5 aylık hamileyim.
muayene ücreti: 122 tl ongün içinde gidersen ücretsiz ve aynı ay içinde gidersen 75 tl
raporlu tüp bebek 3000 raporsuz tam emin olmamakla birlikte 4000
ilaçlar senin raporlu olup olmamana göre değişiyor. raporluda 750 tl tuttu benim
histereskopi 350 ve 800 arası sana yapılan işleme göre değişiyor
rahim filmi anestezi alıp almamana göre değişiyor 150 civarı vermiştim tam hatırlayamıyorum.
ilk denememi zekai tahir burakta yaptım kimyasal gebelik oldu fakat memnun kalmadım. hulusi hoca çok yoğun ama ben ona gözü kapalı güveniyorum. ne yaptığını bilen bir doktor.
ssklilarada bakiyolarmi pekiiyi akşamlar hulusi hocada tüp bebek deneyerek hamile kaldım şuanda 5 aylık hamileyim.
muayene ücreti: 122 tl ongün içinde gidersen ücretsiz ve aynı ay içinde gidersen 75 tl
raporlu tüp bebek 3000 raporsuz tam emin olmamakla birlikte 4000
ilaçlar senin raporlu olup olmamana göre değişiyor. raporluda 750 tl tuttu benim
histereskopi 350 ve 800 arası sana yapılan işleme göre değişiyor
rahim filmi anestezi alıp almamana göre değişiyor 150 civarı vermiştim tam hatırlayamıyorum.
ilk denememi zekai tahir burakta yaptım kimyasal gebelik oldu fakat memnun kalmadım. hulusi hoca çok yoğun ama ben ona gözü kapalı güveniyorum. ne yaptığını bilen bir doktor.
evet bakıyor anlaşmalı bu kurum bende ssk emekli sandığı üzerinden gittim. fakat raporlu olması avantaj raporda 2 tane iğneli aşılama yaptırıyorsunuz onların kağıtlarını veriyorsunuz başkentteki hemşireler yardımcı oluyor.ssklilarada bakiyolarmi peki
rica ederim yardımcı olduysam çok sevinirim bizi ancak biz gibiler anlıyor çünkü. fiyatlar diğer tüp bebek merkezlerine göre gayet makul.tesekkur ederim cok saolun fiyatlar ozel muayenehanelere gore gayet normal geldi bana
raporlu olmak icin ne yapiyoruz ki bunu cok duydum ama sormak hic aklima gelmemistirica ederim yardımcı olduysam çok sevinirim bizi ancak biz gibiler anlıyor çünkü. fiyatlar diğer tüp bebek merkezlerine göre gayet makul.
iki defa aşılama yaptıracaksın devlet hastanesi veye araştırma hastanesinde. sorun ne bilmiyorum ama bir kadın doğum uzmanı belirle kontrollere başla aşılama istiyorum de tüp bebek için rapor için iğneli olması gerekiyor yani ilaç olarak yumurta geliştirici iğne kullanacaksın. belli olmaz belkide tutar aşılamalarınraporlu olmak icin ne yapiyoruz ki bunu cok duydum ama sormak hic aklima gelmemisti
daha once bi asilama yaptirdim ama rapor yok tabi tup benim en son noktam bu dr sadece tup bebekmi yapiyo benim sorunum pko yumurtalarim gelismiyo ilac destekle gelistiriyolariki defa aşılama yaptıracaksın devlet hastanesi veye araştırma hastanesinde. sorun ne bilmiyorum ama bir kadın doğum uzmanı belirle kontrollere başla aşılama istiyorum de tüp bebek için rapor için iğneli olması gerekiyor yani ilaç olarak yumurta geliştirici iğne kullanacaksın. belli olmaz belkide tutar aşılamaların
aşılama da yapıyor canım ama gitmişsin sen anlamıştır o seni ne gerektiğini bilir ne derse onu yaptır bence bana aşılamaya gerek yok demesine rağmen tek rapor için yaptırdım tutmadı tabi sonuç tüp bebek ile hamileyim rahim T şeklindeymiş o kadar dr gittim bir o söyledi önce onu düzeltti sonra tüp bebek yaptık. sonuç olumlu darısı başına olsun inşallah. ne önerdi Hulusi hoca pekihulusi hocaya gittim bugun daha ilk gorusmede gordugum en iyi dr diyebilirim daha ben hic bisey anlatmadan kendi anladi cogu seyi cok guven veriyo hastaya insallah iyi olur hersey
rahim filmi istedi kan testleri istedi asil degerlendirmeyi bunlari gordukten sonra yapacak sanirim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahaşılama da yapıyor canım ama gitmişsin sen anlamıştır o seni ne gerektiğini bilir ne derse onu yaptır bence bana aşılamaya gerek yok demesine rağmen tek rapor için yaptırdım tutmadı tabi sonuç tüp bebek ile hamileyim rahim T şeklindeymiş o kadar dr gittim bir o söyledi önce onu düzeltti sonra tüp bebek yaptık. sonuç olumlu darısı başına olsun inşallah. ne önerdi Hulusi hoca peki
amin canım sağol. ben de rahim filmini başkent hastanesinde çektirdim ama anestezili çektirdim. çok kolay oldu sıkıntı olmadı hiç ilkinde anestezi almadım çok zor oldu sen nasıl çektireceksin?rahim filmi istedi kan testleri istedi asil degerlendirmeyi bunlari gordukten sonra yapacak sanirim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah
anestezi istedim bende anestezili cekilecekamin canım sağol. ben de rahim filmini başkent hastanesinde çektirdim ama anestezili çektirdim. çok kolay oldu sıkıntı olmadı hiç ilkinde anestezi almadım çok zor oldu sen nasıl çektireceksin?
iyi yapmışsın daha iyi oluyor öyle kendini kasmıyorsun ilaçın gidip gitmediği iyi anlaşılıyor hulusi hoca beğenmişti benim filmimi iyi çekilmiş diyeanestezi istedim bende anestezili cekilecek
katiliyorum size ama hulusi hocamin guler yuzu ilgisi beklemeye degerFiyatlarıda gayet uygun diğer merkezlere göre bence bide mesela muayene ücretini bi 122 tl veriyosan bi daha ki sefere yarısını alıyo öyleydi benim gittiğim sıralar şimdi nasıl bilmiyorum tabi ki tek sıkıntısı var randevun saatinden epeyce ileri bi saatte bakabiliyo hergün çok yoğun orda oturup sıramı beklerken adamın temposundan ben yoruluyordum