Lagrima uzun zaman oldu ama gördüğüm kadarıyla hala hastane ve doktor bulamamışsın,Allah yardımcın olsun.Başkentte fark olarak 30 TL ödeniyor ,çok yoğun olduklarından gebe takibi almadıklarını duymuştum sanırsam alıyorlar artık.
hangi doktordan aldın?
doğum yaptığımda 3500 tl (13 ay önce) paket parasıydı.
paketin içinde bebekle ilgili şeylerde var.doğumdan sonra 20-30 gün ücretsiz muaneye götürebiliyorduk.sonra 2 gün yatış
parası herşey dahildi.
başkentin muhasebe bölmünü arayıp öğrenebilirsin içinde neler var diye.onlar çok açıklayıcı anlatıyorlar.
tuze gebe takibi yapmıyorlar derken.gebeler hiç randevu alamıyor mu?
Evet dirim,hem buradan arkadaşlar yazmıştı hem de giden bir arkadaşım söylemişti.Sanırsam Akropoldeki Bülent beyin randevuları gibi olacak yakında.Geçen hafta rahatsızlanmıştım Akropole gideyim dedim temmuza randevu verdiler.Belki artık alıyorlardır,sonuçta hiçbir kurumun hasta seçmesi söz konusu olamaz.
başkentin bazı bölümleri böyle malesef.gastrolojide aynı sıra almak mümkün değil hocalardan.
biz şimdi çocuk bölümüne gidiyoruz,rahat.35 tl gibi bi ücret ödüyoruz.cildiye 28-29 civarıydı.
sanırım bölüm bölüm değişiyor fiyatları.hatırlamadığım bi bölümüde 90 küsürdü muane ücreti.
açıkçası gebe takibi yapmadıklarına çok üzüldüm.ben çok memnun kalmıştım.
ama doğumdan sonrası sıkıntı malesef,kaldığın oda,hemşirelerin tutumu,burunlarından kıl aldırmıyorlar.
o konuda memnun kalmamıştım
hocaları iyi ama gerisi fos.dediğiniz gibi devletten farkı kalmadı.
canım sen şimdiden memnun değilsen yandın.doğumdan sonra bi daha gelmicem buraya dedim yine gidiyorum
ama nefret ede ede.yani şöyle söylim devlet hastaneleriyle karşılaştırmıyorum aslında onlardan kat ve kat iyidir.ama özel hastane olarak düşünürsek çok eksileri var.doğumdan sonra hemşire/asistan doktorlar sık sık saatte bir kontrole geliyorlar seni ve çocuğu.odalar iki kişilik.Ayrıca çok sıcak.tuvalet odanın içinde.hemşirelere 10 defa söylemen gerekiyor bişey isterken.sürekli bekletiliyorsun.soru soruyorsun doğru düzgün cevap verilmiyor..iyi bir doktora iyi bir hemşireye rastlarsan iyi. Ayrıca yemekleri iyi.şanslıysan süt pompası veriyorlar boştaysa eğer.34 tl ye iyi gibi... ben en az 180 en fazla 250 tl (tahlillerle birlikte) arası her ay doktor parası ödedim ayrıca 3500 tl de doğum parası verdim.döktüğüm paralara yazık oldu.
Dün yine yatış yaptık oğlum rahatsızdı.
1 saat damar yolu açmalarını bekledik.yarım saatte serum getirmelerini bekledik.
çıkış yaparkende 1 saat bekledik.idrar torbası takılacak dendi.kaç defa söyledik bilmiyorum.serum verdiler kolu şişti.serumu çıkartalım dediler.bekliyoruz ki çıkarsınlar.hatırlattığındada surat ediyorlar.Bu sefer şikayet edicem orda çalışanları.
Benim sıkıntım orda çalışanlarla ilgili(hemşire,teknisyen,yeni mezun olmuş doktor yada son sınıf tıp öğrencilerimi bilemiyorum).
Hepsi için demiyorum tekte tükte de olsa yardımcı olan,terslemeyen hemşire ve asistan doktorlar var.Ben hocalarından(prof,doç vs.) memnun oldğumu için gidiyordum.
Sana kalmış bişey yani.
bana göre o kadar. 3 4 sene önce değil çokkk önceden ölümler vs oluyordu. burda herkes herşeyi paylaşıyor iyi şeyler oldugu kadar kötü şeylerde var tabiki. ama ztb başkente göre kat kat iyi dediğim gibi bana göre. sanada ilk defa gittiğin bir doktor bebeğin sen ölürsün vs deseydi ne düşünürdün merak ettim.okadarda değil canım:)))zekai tahirlede karşılaştırılamaz.
zekai tahirle ilgili iyi şeyler duymadım.Burda da paylaşılıyor.
çocuk ölümleri burda olmamışmıydı 3-4 sene önce
onlara göre başkent melek.Dediğim gibi ben özel hastane olarak eleştiriyorum:)
yoksa orda çalışanlar sanmıyorum çok güler yüzlü olsun.işlerini hemen yapsınlar
300 normal 350 sezeryan paket 2 ay da bebek kontrolleri ücretsiz. polat beyden aldım gittim. çok yogun olduklarından gebe takibi almıyorlar. özel oldugu halde gittiğimde bir sürü sıra bekledim. başkent hastanesininde devletten farkı kalmamış. artı muayene 43 tl.
hasta seçmek değil yogunluktan almıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?