Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim borkaç gün içinde çıkıyor rapor hatta ilaçlarinı da karsidaki eczaneden ödünç alıp biraz kapora bırakıp raporun cıktığinda parasını verebiliyorsun. Ben birkaç gün once pozitif sonucumu aldım. Değerleri takip ediyoruz. Inşallah devam eder. Yalnız benim doktorum Göğşen Bey'di. Hulusi Bey'in prof olduğu için hastası daha fazla ama ikisi de birbirinden iyi ve başarılı.Arkadaşlar merhaba ankara baskentte tüp bebek yaptirmak istiyorum baskent hastanesinin rapor cikartma yetkisi var mi bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim teşekkür ediyorum
Canim adetimin ikinci günu diye belirtince mutlaka alırsin. Araya alırlar gerekirse merak etme hiç. Seni mağdur etmezler.Ayyyyyyy cok sevindimmmmmm insallah hayirli güzel sonuclar alırsınız rabbim tamamina erdirsin . Bu cuma saat 15 e randevu aldim hulusi hocadan. Benim merak ettigim birsey daha var simdi adetin 2. Yada 3. Gunurandevu almaya kalksam nasil olucak yani randevular dolu olabiliyor onu nasil denk getircemki. Ben simdi konusmak icin gidiyorum on izleme gibi bisi
Canim benim de tüplerim tıkalı. Ikiside tamamen. 10-12 gün sürüyor yumurta gelistirme. Her gun belirlenen dozda igne yapıyorsun. Son gunlerde catlamasin diye bir igne daha veriyorlar o da ekleniyor. Gun asiri gidiyorsun yumirtalarini kontrol ediyorlar. Sonra zamani gelince catlatma igneni yapiyorsun. 24 ila 36 saat sonra opu icin cagoriyirlar. Opu anestezili. Opudan sonra bir iki gun hafif agrin olabilir. Ayni gun esin de sperm veriyor opu gunu. Sonra dollenme durumuna gore embriyologla konusuyorsun. 3. Ya da 5. Gun transferin oluyor. Transfer cok basit. Sadece idrara sıkışık olman gerekiyor. Ardından da en zor süreç başlıyor. Beklemek... Ignelerini ilaclarını güzelce kullanarak bol dua ederek bekliyorsun. Aslında hic korkulacak bor süreç değil. Yalnızca sabır istiyor canım. Insallah güzel sonuçlar alırsin.Tamamdir icim.rahatladi onu dert etmistim.kendime ya vermezlerse die toplamda kac gun suruo peki yumurta toplama isleminde hastanede yatuyormusun ve transferde o gun cikartiyorlar mi yoksa cok soru soruyorum hakkını helal et nolur. 2 asilama yaptırdım ilk tuttu ama düşük yaptim ikinci olmadi benimm tuplerim kapali ameliyatla biri acildi biri acilmadi zekai tajire gidiodum tup bebek icinde oraya gidecektim ama gitmek istediğim doktoru doguma vermisler hulusi hocayi cok duymustum zaten bende ona gideyim dedim dr min bana guven vermesi lazim ii davranmasi lazım
Canım bana 2 tane 3. Gun embriyosu koydular. Koyarlar iki tane merak etme. 12. Gundu test gunum bekledim o güne kadar. 12. Gün 49 cıktı, 14te 141, 16da 377. Doktorum cuma ultrasona git dedi ama bakalım görünür mü kese. Heyecan hiç bitmiyor.Allah razi olsun bilen biriyle konusmak o kadar iyi geliyor ki anlatamam. Transferden kac gun sonra test yaptin canim. Insallah bol bol artar degerlerin birde 2 embirio koy desek koyuyorlar mi
Insalllah canım. Ben de dua edeceğim sana. Gelişmeleri burdan ya da özel mesajla bildir mutlaka.Masallah degerlerin cok guzel artıyor Rabbim.herkesin gönlüne göre versin insallah sende keseni de görürsün kucaginada alirsin insalllaaaahhhhh Rabbim hayirlisiyla nasip etsin:)
Canim ilk muayene 122, 15 günde 65 lira. 15e gune kadar ucretsiz sonra, 65ten sonraki 15 gün de ücretsiz. Ben ilaçlara 300 lira fark verdim raporlu, transfere de 2000 verdim. Bana ayrıca bi ilaç daha kullandirdi doktorum ondan da 4 tane kullandim, tanesi 190 tl, tek olarak bir tek karşı eczanede satılıyor. Bir muayene ücreti ile de bitti benimki.Halgan bisey daha sorucam muane ucretleri ne kadar toplamda ne odedin