Gebeliğimin 30. haftasındayım. Başkent hastanesinde doğum yapan veya yakını doğum yapmış olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. özel oda ve standart odaları hakkında bilgi alabilir miyim...
fiyatları çok değişken geldi... 2000 civarında standart oda dediler.... özel oda için ise 6500 ü bulan fiyatlardan bahsettiler.....
Gebeliğimin 30. haftasındayım. Başkent hastanesinde doğum yapan veya yakını doğum yapmış olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. özel oda ve standart odaları hakkında bilgi alabilir miyim...
fiyatları çok değişken geldi... 2000 civarında standart oda dediler.... özel oda için ise 6500 ü bulan fiyatlardan bahsettiler.....
Siz takipli hastası mısınız başkentin? Bana çok saçma geliyor bu uygulama... özel oda fiyatlarını paket şeklinde yapmışlar ve 6000-8000 şeklinde kendilerince fiyat belirlemişler ki 6000 lik odayı gördüm küçücük bir oda... çift kişilikte ise 1200 tl fiyat veriyorlar
Mrb arkadaşlar ben de bilgi almak istiyorum Başkent'te muayne takibi yaptıran doğum yapanlar memnun mu, Doç Sertaç odadan randevu aldım ilk defa gidicem
Arkadaşlar kimse başkentte doğum yapmadı mi gebelik takibi yaptirmadimi bana telefonda 19 bin dediler ben şok bütün özellerin fiyatları uçmuş o gün tek tek aradım bi uygun koru sincan çukurambar ile etimed hastanesi 3500 civarları bende sertaç hocanın hastasiyim ve detaylı ultrasona 590 dediler baskent uygundu bi ara beden bu kadar pahalı bir hastane oldu