Ankara Batıkent medical park

Vnuray06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
2
2
39
Hamileliğin ilk 2. Ayından itibaren Batıkent medical park hastane gidiyorum her gittiğim sürekli muayene ve tahlil Fiyatları ile ilgili sorun yaşadım sonra bana normal doğum için 1750 TL sezeryan için 2250 TL Fiyat verdiler tamam dedim 9 ay boyunca devam ettim doğumuma 3 hafta kaldı normal mı sezeryan mı belli değil ama internette yapılan yorumlara bakarken eğer normal doğum saat 17.00dan sonra olursa kendi doktorunuz olsun istiyorsanız 500 TL daha istediklerini okudum inanmak istemedim çünkü normal doğum ya bu eğer olursa mesai saatimi olur aradım hastaneyi evet böyle bir uygulamamız var dediler iyide ben 9 aydır geliyorum neden böyle bir ayrıntıdan söz edilmedi diyorum arkadaşlar unutmuş diye resmen sizinle dalga geçip sizi salak yerine koyuyorlar gördüğüm gittim en kötü özel hastane doktorum iyi olabilir ama onunda bundan hiç söz etmemesi beni hayal kırıklığına uğrattı resmen para tuzağı 9 ay git sonra hop hiç bilmediğin bir doktor sizin doğumununuza girsin verdiğim onca para haram olsun Size baştada dedim belki sezeryan olacak ama normal olmayacak diye sözleşme yapmadım ya bu hastaneye gitmeden önce çok ama çok iyi düşünün yada normal doğumu mesai saatleri içerisinde yapmaya çalışın

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN CANIM. BENDE ORDA BİR DOKTOR BİLİYORUM İYİ AMA BANA UZAKBİR HASTANE OLDUĞU İÇİN TERCİH ETMEMİŞTİM. BİZDE 7 AYDIR DENİYORUZ AMA OLMUYOR.İNŞALLAH HAYIRLISI İLE OLUR. TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN

yorumunuz icin teşekkür ederim bende supheliyim hastane temiz bakimli duruyor ama benim ozel hastanelere karsi hep bir antipatim olmustur bende bugun gittim doktor arastirirken buldum hastaneyi evimede yakin oldugu icin sectim ama bu yorumunuzdn sonra dusunmem gerekecek

X