Ankara Batıkent Medicalpark-Ertan ÖZTÜRK nasıl arkadaşlar?

bebegimmasal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
226
73
Kızlar Medicalpark'a gidenler beni bilgilendirebilir mi?Doktor bey nasıl,doğum ücretleri ve ekstralar neler?muayene ücreti vs?

ben medical parkta baran bey e gidiyordum, ayrılınca ertan beye geçtim.
İlk izlenimim iyi muayene ücreti 112 tl

ben eski hastayım o yüzden normal 1750 sezeryan 2100 fakat fiyatlar artmış yanlış hatırlamıyorsam 2750 idi

15 gün önce medicalpark da dr ertan Öztürk ile doğum yaptım kesinlikle aklınızda hiçbir şüphe olmasın direkt gidin çok ilgili yardımcı size her durumu anlatıp ona göre gidişatı belirliyorsunuz çok başarılı bir dr tavsiye ediyorum

Bir bayanin bir jinekoloğu iyi olarak tanimlamasi için gerekli tüm ozelliklere sahip bir doktor. Öncelikle kendisine ikinci kez gittigimde tibbi öykumu herşeyi net olarak hatirliyordu inanilmaz pozitif enerjik ve işinin ehli ve moral destek konusunda Ankara da hiç bir doktorda gormedigim seviyede.Burnu havada umursamaz ruhsuz duygusuz doktorlardan biktiysaniz tavsiye ederim.Kendisine bir çok doktoru denedikten sonra gittim ve iyi ki gitmişim.kendisinden önce gittiğim doktorum kromozom sorunu nedeni ile gebeligimi 4. Ayda sonlandirdi bir hafta sonra kontrole yikik dokuk gittigimde neden agliyorsun ki bulantin mi var diyerek beni bir kez daha yikmişti.hemde ankara nin cok iyi olarak bilinen bir hastanesinde....

Ertan Bey'e iki kez gittim ve ben de çok güvendim. TSH seviyemi bile endokrini ilgilendirmesine rağmen karşılaştırıp, beni uyandırması sayesinde bugün gerçekten tiroid hastası olmadığımı ve senelerdir boşuna hap kullandığımı teyit ettirdim ve kurtuldum. Kendisine bir mektupla da teşekkür edeceğim.

Kizlar ben de pinar hanima gideyim diyorum ama ertan beyle ilgilide ne guzel yorumlar var... sizler sigortami yaptirdiniz ? Hastane paketi mi?

X