Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara bebek bakici fiyatlari

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

isilcevik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
51
0
36
Ankara
Merhabalar, ankarada bebekbakucilari ne kadarla ise basluyor? Netdeyse 1000tl den asagi yok gibi yolu katinca? Size normal geliyor mu? Yakinda bebekbakicisi ise alanlar, ne kadar ucret veriyosunuz?

ben 450 vermiştim, biraz denedikten sonra 500 yapmıştım... ama memnun kalmadığım için kreşe verdim. ne çocuğa güzel, nede evde yerdeki bişeyi bile kaldırıp yerine koymuyodu. ben bakıcıyım diyodu, ev işlerine karışmam, hoş çocuğada bakamıyodu.

yol ücreti yoktu çünkü aynı mahalledeydik. bu bahsettiğim 2008 ylının sonuydu. geçen yılda 500 veriyodum. sabah 9'dan akşam 6'ya kadar.

Baska ucret bilgisi verebilcek olan var mi?

semtine göre değişiyo lüks semtlerde daha pahalı diye biliyorum ama 1000 tl de pardon ama yuh yani ben 6 yıllık öğretmenim 1500 tl anca alıyorum ozaman ben işten çıkıyım 30 çocukla ilgilenmek yerine 1 çocukla ilgileneyim 1000 tl alıyım daha mantıklı olmazmı bende şu sıralar bakıcı arıyorum keçiörende oturuyorum güvenilirini bulmak zor, bu taraflarda 300 - 500 arası dğişiyor

Son düzenleme:
fiyatlar arasi bu kadar ucurum olmasi inanilir gibi degil. zaten semt farki icin yol parasi cikiyor neden bi de fiyatlar nerdeyse iki katina cikiyor anlayabilmis degilim.

merhaba, ben uzun süredir iş arıyorum. daha önce resmi olarak çocuk bakıcılığı yapmadım ama tanıdıkların çocuklarına çok baktım.çocukları kendimi bildim bileli çok sevdiğim için gönüllü olarak akrabalarımızn çocuklarına bakmıştım.. bu bi refarans olur mu bilmem ama gerçekten bu işi yapabileceğimi düşünüyorum. çocuklara deyim yerindeyse bayılırım.kendi çocugum gibi sevip bakacağımdan şüpheniz olmasın.. fiyata gelince, 500 civarına bile razıyımm..öyle 1000 falan isteyip de abartmaya hiç gerek yok..
23 yaşındayım.yaşımı sorun etmeyen biriyseniz özelden irtibata geçin lütfen.
mamak akderede oturuyorum. 9 aylık evliyim.üniversite mezunuyum.ve bu işe gerçekten ihtiyacım var . lütfen en azından bi ön görüşme yapalım..şimdiden teşekkürler

Kızlar Komisyonsuz yane bakıcı için komisyona almayan bakıcı şirketleri var internetten bulabilirsiniz. annmiz için yabancı bakıcı aldık gayet memnunuz güzel çalışıyorlar. türk bakıcı almadık çünkü iş yapmıyorlar. bakıcı konusunda
yabancı bakıcı en iyisi

1 yaşındaki (16 aylık) bebeğimize bakacak, evin genel temizlenmesi ve yemeğe destek olabilecek, aşağıdaki özelliklere sahip, ailemize yeni bir fert arıyoruz. Esat – Seyran - Kavaklıdere'de oturanlar tercih sebebidir.
• Sorumluluk sahibi
• Temiz, düzenli ve dürüst
• Dikkatli ve sabırlı
• Çocukları seven, hoşgörülü
• Diksiyonu düzgün
• Yaratıcılık yeteneği gelişmiş
• Pratik ve hareketli bir kişiliği olan
• Zamanını iyi ayarlayabilen ve el çabukluğu olan
• Sevecen, güler yüzlü ve sabırlı
• Bebeği yarı yolda bırakmayacak, vicdanlı
• Sigara kullanmayan
• 45 yaşını aşmamış
• Hafta içi 5 gün çalışacak

not: temizlik sadece günlük genel temizliktir. detaylı temizlik için yardımcı gelmektedir.
özelden yazabilirsiniz.

yukardaki arkadaşın saydığı vasıflarda ve şartlarda 9 aylık kızıma teyze yada abla arıyorum çayyolunda oturuyorum iş arayanlar özelden iletişime geçebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…