• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba Hanımlar 🍒
Bilkent’te 5 Aşılama sonrası Tüp bebeğe yönlendirdiler direk beni Yüksel Hocaya verdiler haftaya Histereskopi olacam herşeyim tam dahiliyeden de onay aldım sadece adetin 4. Günü gittiğim için önümüzdeki ay kan için gidecem ancak ben Histereskopi sonrası süreci merak ediyorum kurul nasıl oluyor istenen belgeler ne doktorum değişir mi bana yardımcı olur musunuz?
🦋1.5 sene önceki smear testi kabul edildi
🦋3 ay üst üste aşılama denedik diye son 3 ay ki sperm testleri kabul edilip onaylandı
🦋Sol tüpte sıvı birikimi var diye haftaya Histereskopiye alınacam
🦋Detaylı ultrason yapıldı aynı gün
🦋Dahiliyeden onay alındı birkaç gün önce sağlık ocağında verdiğim kanlar kabul edildi
🦋Sadece Psikiyatri kaldı onuda Histereskopiye gittiğim gün onay alacam şehir dışından gidip geliyorum diye
Aynı gün bunlar hemencecik halledildi ve dosya açıldı bundan sonrasını bilmiyorum orada tedavi olup bu süreçlerden geçen arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
İyi akşamlar bnde Ankara'da tüp bebek dusunuyorum süreciniz nasıl geçti memnunmusunuz hastaneden ve doktorunuzdan

İyi akşamlar bnde Ankara'da tüp bebek dusunuyorum süreciniz nasıl geçti memnunmusunuz hastaneden ve doktorunuzdan
Merhaba süreç çok uzundu ama öncesinde tüp bebeği düşünmediğim için 2 sene boyunca orada tedavi gördüm düzenli olmasada git gel yaptım önce infertilite de 5 aşılama 2-3 defada normal ilaçla tedavi oldum sonra tüp bebeğe geçme kararı aldım hastane olarak çok memnundum sadece asistanlar bilgisiz olduğundan çok yormuştu beni ve sürecim birazda onların tecrübesizliği yüzünden uzamıştı şimdi tüp bebek birimine geçtim ve herkes o kadar güler yüzlü ve pozitifki anlatamam yani genel olarak memnunum

Devlette 2 iğneli aşılama sonrası tüp bebeğe yönlendiriyorlar benim geçen sene 2 aşılamam klomen femara şeklindeydi 1 sene sonrada 3 ay üst üste kendi tercihim olarak denedim sürecim hızlı gelişsin diye ve öylede oldu 🍒🦋
Devlette mi tüp bebek yaptınız? Devlet desteği nasıl oldu?

Çok pişmanım Burda tüp bebek denediğim için. ne nk paneli ne karyotip analizi ne sperm dna hasarı ne mikroçip ne makrofaj ne intralipid var.

Merhaba süreç çok uzundu ama öncesinde tüp bebeği düşünmediğim için 2 sene boyunca orada tedavi gördüm düzenli olmasada git gel yaptım önce infertilite de 5 aşılama 2-3 defada normal ilaçla tedavi oldum sonra tüp bebeğe geçme kararı aldım hastane olarak çok memnundum sadece asistanlar bilgisiz olduğundan çok yormuştu beni ve sürecim birazda onların tecrübesizliği yüzünden uzamıştı şimdi tüp bebek birimine geçtim ve herkes o kadar güler yüzlü ve pozitifki anlatamam yani genel olarak memnunum
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için hangi doktora gidiyorsunuz bilkentte

Nasil bir süreç geçirdiniz simdi durumunuz ne ?
Öncelikle doktorlar çok iyi hastane ortamı mükemmel profesyonel bir ekip var buna bişey diyemem. Ama özeller tüm tuşa basıyor aynı anda yani sorun ne diye bir sürü test yapıyor ki maalesef Bilkent öyle yapmadı.devlet deneme yanılma usulü ilerliyor maalesef vakti kısıtlı olanlara uygun değil maalesef benim yaşım fazla 2 deneme yaptım bıraktım orda. yaşım genç olsa 3 deneme yapabilirdim. Benim maddi durumum iyi olduğu halde ortam profesyonel diye şehir hastanesini tercih etmiştim güvendiğim için bi de sonuçta hastane ortamı.Ama özele gittiğimde bendeki sorun için yetersiz kalmışlar. Bağışkkığım yüksekmiş hem rahim içine enjekte edildi ilaç hem hergün iğne yapıyorum bi de hapını alıyor ve haftalık bağışıklık düzenleyici serum alıyorum. Sonuç Şuan gebeyim 4. Denememde ve özeldeki testler ve teknoloji sayesinde (eşime de mikroçip yapıldı şehirde o yok yine )

Back
X