İnşallah iyi geçer ve o güzel haberi buradan verirsiniz bize
Allah hepimizin emeğinin karşılığını verir inşallah bende yarın Bilkent’te filim çekilecek sonra süreç nasıl olacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun dualarınızda eksik etmeyin bende 3 yıldır evliyim 2 yıldır çabalıyoruz ilk tüp bebek olacak daha önce aşılama olmadım çünkü amh değerim düşük hayırlısı

Bende Bilkent’e gidiyorum ama doktorum Emre hoca bişey sorcam yumurta toplarken yada transfer yaparken hastanede yatırıyolarmı yoksa o gün taburcumuyuz
Bende Emre hocaya gidiyorum 🤗 yumurta toplamadan bir gün önce hastaneye yatış yapılıyor ana izinli çıkabiliyorsunuz toplamadan sonra durumunuz iyiyse aynı gün taburcu olursunuz ben aynı gün taburcu oldum.transferden sonrada birkaç saat dinlenip çıkıyorsun diye duydum

Bende Bilkent’e gidiyorum ama doktorum Emre hoca bişey sorcam yumurta toplarken yada transfer yaparken hastanede yatırıyolarmı yoksa o gün taburcumuyuz
Ben devlet hastanesinde yumurta toplama yaptırmadım özelde aynı günde taburcu olmuştum

Doktorlar haftalık olarak değişiyordu sabit değiller yani infertilideki tüm doktorlarla tedavi yürüttüm
Kızlar peki bir sene denemeden sonra olmuyorsa tıbben araştırılmalı deniliyor. Ama bir sene boyunca ovülasyon takibi yapıp düzenli ilişkiden sonra mı bu yorum yapılmalı peki
Ben 2 yıldır uğraşıyorum ama eşim yurtdışında olduğu için 2 3 ay sadece tedavi süreci geçiriyoruz 2 yılda hep böyle oldu 2 3 ay ara ara yani tam 2 yıl değil tüm testlerim tahlillerim rahim filmim ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım gonalf klomen letu ve bir sürü tedavi ama gene adet oldum hemde hep günümde ne gecikmeli ne erken en son doktor sebepsiz infertilite teşhisi koydu ve aşılama yapıldı 1 Aralık'ta ve tekrar adet oldum eşim şu an tekrar yurtdışında ve tedavim tekrar yarım kaldı yani demem o ki bu teşhisi koymak için 2 yıl korunmasız ilişki olmasi gerekirken benim ara ara olan tedavime devamlı değil bu teşhis koyuldu ve psikolojik olarak beni bitirdi.Esim işi gereği tekrar gitti ve tedavimiz yarım kaldı bu durumda sebepsiz infertilite teşhisi benim içinde geçerli midir

Bende Emre hocaya gidiyorum 🤗 yumurta toplamadan bir gün önce hastaneye yatış yapılıyor ana izinli çıkabiliyorsunuz toplamadan sonra durumunuz iyiyse aynı gün taburcu olursunuz ben aynı gün taburcu oldum.transferden sonrada birkaç saat dinlenip çıkıyorsun diye duydum
Yeni gördüm yorumunuzu kusura bakamayın Emre hocadan memnunmusnz transfer oldunuz mu

Yeni gördüm yorumunuzu kusura bakamayın Emre hocadan memnunmusnz transfer oldunuz mu
Memnundum iyi sakin yapılı bir hoca ben rahim dinlendirme sürecinde hamile kaldım ama daha yeni o yüzden bir süre bekleyip Emre hocayla görüşeceğim

Back
X