Birlik mahallesi hangi semtte?Malum lanet ev sahibi yüzünden ev degismek zorunda kaldık.Birlik mahallesinde bir kaç ev baktık biri içimize sindi gibi ancak cikarken apartmana bir kağıt yapıştırılmış hırsızlık olaylarıyla ilgili.Birlikte oturupta bilgisi olan var mı arkadaşlar.Ev 1.katta açıkçası tedirgin oldum.Bilen varsa yardımcı olabilir misiniz
Cesarete bak askeri lojmanda bir deBekarken birlik mah.yanindaki askeri lojmanlarda oturuyordum kapıda asker varken hırsız 9 kattaki evimize girdi..evlebince dikmene gittim orda da gitdi ...hırsız mahalle seçmiyor nereye gözü kesiyorsa giriyor yan
maalesef cogaldi. yine fazla fazla olmaya basladi.Eskiden çok yoğun oluyodu evet, ama o hırsızlık çetesi bikaç yıl önce çökertildi.Ben çok uzun zamandır duymuyorum ve görmüyorum.
ya apartmanda var sanırım alarm bisey takilmis ama tam emin olamadim alarma benziyor guvenlik falan yok site degil normal 3 katlı ev15-20 yil once ben de o mahallede oturuyordum o donemde komsulara girdigini duymustuk biz de.giris kat olacaksa da pencereler ve kapinin guvenligine iyi bakin derim.alarmli kamerali guvenlik sistemleri de dusunulebilir.
1.kat15-20 yil once ben de o mahallede oturuyordum o donemde komsulara girdigini duymustuk biz de.giris kat olacaksa da pencereler ve kapinin guvenligine iyi bakin derim.alarmli kamerali guvenlik sistemleri de dusunulebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?