ankara, birlik mah. hırsızlık olayları

Monny

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
705
1.458
113
Malum lanet ev sahibi yüzünden ev degismek zorunda kaldık.Birlik mahallesinde bir kaç ev baktık biri içimize sindi gibi ancak cikarken apartmana bir kağıt yapıştırılmış hırsızlık olaylarıyla ilgili.Birlikte oturupta bilgisi olan var mı arkadaşlar.Ev 1.katta açıkçası tedirgin oldum.Bilen varsa yardımcı olabilir misiniz

Vadi 2000 evleri cok korunakli güvenlikli,orada ev varsa bak derim

Malum lanet ev sahibi yüzünden ev degismek zorunda kaldık.Birlik mahallesinde bir kaç ev baktık biri içimize sindi gibi ancak cikarken apartmana bir kağıt yapıştırılmış hırsızlık olaylarıyla ilgili.Birlikte oturupta bilgisi olan var mı arkadaşlar.Ev 1.katta açıkçası tedirgin oldum.Bilen varsa yardımcı olabilir misiniz
Birlik mahallesi hangi semtte?

Benim teyzemler 20-25 yıldır orada oturuyor. Hırsızlık olduğunu duymadım. 🤷🏼‍♀️ Ama tedbir almak lazım. Yoksa her yerde hırsızlık olur.

Hırsıza kilit tutmaz demişler, en üst katları bile rahatlıkça hallediyorlar namıssızlar

Ankara geneli hırsızlık vakaları cok fazla, birlik mahallesine has bir olay degil ki. 2 sene once eski evimdeki apartmanda hırsızlık olayı olmuştu, gece yarısı tam 4 daireye girmişti. Buarada yer Keçiörendi. Bir önceki evimde (yine keçiören) bizim sokaktaki arabaların çoğunun akülerini çalmışlar.

Bir yakınımız oturuyordu Birlik mahallesinde, evi giriş kattaydı, 3 kere hırsız girmişti evlerine 😞 o civarlarda çok hırsızlık olduğunu söylemişlerdi

Bekarken birlik mah.yanindaki askeri lojmanlarda oturuyordum kapıda asker varken hırsız 9 kattaki evimize girdi..evlebince dikmene gittim orda da gitdi ...hırsız mahalle seçmiyor nereye gözü kesiyorsa giriyor yan
Cesarete bak askeri lojmanda bir de :KK57:

Eskiden çok yoğun oluyodu evet, ama o hırsızlık çetesi bikaç yıl önce çökertildi.Ben çok uzun zamandır duymuyorum ve görmüyorum.

birlik mahallesinde nerede tam olarak
ben neredeyse 20 senedir birikteyim duymadım hırsızlık vakası
inşallah duymam tabii de

15-20 yil once ben de o mahallede oturuyordum o donemde komsulara girdigini duymustuk biz de.giris kat olacaksa da pencereler ve kapinin guvenligine iyi bakin derim.alarmli kamerali guvenlik sistemleri de dusunulebilir.

15-20 yil once ben de o mahallede oturuyordum o donemde komsulara girdigini duymustuk biz de.giris kat olacaksa da pencereler ve kapinin guvenligine iyi bakin derim.alarmli kamerali guvenlik sistemleri de dusunulebilir.
ya apartmanda var sanırım alarm bisey takilmis ama tam emin olamadim alarma benziyor guvenlik falan yok site degil normal 3 katlı ev

Bi süredir o civardayım. Ne hırsızlık ne gasp ne başka abukluk. Tanık olmadım, duymadım da. Tuhaf geldi açıkcası. Çok nezih , modern bir yaşam kitlesine sahip. 🤷

Back
X