Ankara buluşma

Htcrftblg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
11
21
88
Kızlar, Ankara daki bayanlar ankara ya özel grup kurduk tanışıp kaynaşmak için sizleride bekleriz telinizi yazın özelden whatsap grubumuza ekleyim

Çok güzel grup oluşturduk buluşuyoruz,dertleşiyoruz,bilmediğimiz şeyleri birbirimizden fikir alıyoruz cesaretle ilgisi yok ankara da isen senide bekleriz gruba

Kızlar, Ankara daki bayanlar ankara ya özel grup kurduk tanışıp kaynaşmak için sizleride bekleriz telinizi yazın özelden whatsap grubumuza ekleyim

Açıkçası insanlarda bu kadar güven uyandırmanızı takdir ettim. Daha Mart ayında üye olmuşsunuz ve hepi topu 9 mesajınız var.

Çok güzel grup oluşturduk buluşuyoruz,dertleşiyoruz,bilmediğimiz şeyleri birbirimizden fikir alıyoruz cesaretle ilgisi yok ankara da isen senide bekleriz gruba
Ben Ankara da değilim ama benide alın nolur.Bende çok dertliyim. 2 böbrek fazla geliyor inanin. Kaldiramiyorum artik bu yükü.

Kim kim kurdunuz merak ettim. Kaç kişisiniz?
Grup üyeleri bi zahmet "ben varım bu grupta" yazabilir mi?

Özelden yazın denilmesinin de bir sebebi var. Bakın yazdıklarınız herkes görüyor siz numaranızı çat diye paylaşmışsınız. Kadın olduğunuzu varsayarak uyarmak istedim. Gidin editleyin ya da yönetimden rica edin. Sonra bu sapıklar beni nerden buluyor.

Ay bir de pat diye telefon numaranızı yazmışsınızo_O
Üye olmayan kötü niyetli biri alsa telefonunuzu? Nasıl cesaret ettiniz buraya aleni yazmaya şok oldum gerçekten
Ben güvenemezdim sanırım hayret ettim cesaretinize

Back
X