Erkekler neden buluşmaktan kaçar?

Kesinlikle 👍
Anlamlandıramadığım çok şey oldu hem siz yazınca hem düşününce.
Bir de bir tatil beldesinde takılıyordu, beni davet etmişti günübirlik (evime 40 dk uzaklıkta bir yer) ben de hiçbir zaman bir erkeğin ayağına gitmedim, yine gelemeyeceğimi söyledim, gitseydim orada da ekilecektim 😊
Gitseydiniz ekilmezdiniz.
Gideni buldugu icin sizi ekmis. Zaten asil amaci muhtemelen tatildeyken zamanini degerlendirmekmis. Sizin istediğini vermeyeceginizi gorunce de verenlere yönelmiş.

Hic takmayin salin gitsin.

Hanımlar sağ olun var olun, çıkarttım aynı gece zaten. Sms atmaması için numarasıni engelledim telefondan da bu sefer annesinin telefonu üzerinden whatsapptan hastane fotoğrafı atıp bu süreçte beni yanında görmek istermiş vs yazdı. O numarayı da engelledim. Tam bir m@lmış bu adam.

Buluşma gibi değil de, yıllar önce kısa süreli normal konuştuğum biri vardı. Başka şehirdendi, öylesine konuşuyorduk. İlişki beklentim yoktu, o biraz özel konulara çekmeye çalışıyordu sadece. Bir gün arkadaşım yoğun bakıma alındı dedi ortadan kayboldu. Ben de 1-2 mesaj attım daha üstelemedim. Her yerden sildim sonra. Aradan birkaç ay geçti mesaj attı instagramdan cevap bile vermedim. Peş peşe mesajlar attı ben de karşında aptal yok bahanelerini al geldiğin yere dön tarzı bir şey yazdım. Nasıl benden bu kadar nefret ediyorsun, bir dinle en azından bir şans ver dedi. Hiç cevap bile vermedim oradan da engelledim. Sonra yine wpden falan 1-2 kere yazdı yine cevap vermedim. Maalesef hepimizin hayatına denk gelebiliyor böyleleri. Cevap bile vermemek, tepkisiz kalmak bunlar için en güzel silah. Hatta görüldü yapıp bırakın.

Evli olabilir, karisini kandiramamistir. Disarida vakit gecirebilecek bahane bulamamistir yani. Boyle evli cok diyorum sonra lincleniyorum. Ama usul usul aldatan o kadar cok ki. Herkesin gozunde harika baba, harika estir bunlar bi de. Sana da harikalardan biri denk gelmis olabilir. Bu tipler iste tum ayarlamalari yapmadan bulusamazlar. O yuzden iptal oluyordur anlik :)

Şimdi sms den bana mesaj atmış,

Silmeni gerektirecek birşey yaptığımı sanmıyorum, sağlık sebebiyle gelememiştim halbuki, beni hiç anlamamışsın. Neyse, sen en iyisini bilirsin.

😊🏃‍♀️➡️
Hahahahah sağlık sebebiyle olsaydı bunu mesajda açıklardi siz de tamam başka bir sefer bulusabiliriz geçmiş olsun derdin. Bana yalan gibi geldi

Back
X