• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara buluşması

Günaydın ankaranın sultanlarııı
evet burası şenlensin gününz şen olsun yuvanız mutlu olsun
kiymetlilerimmm

günaydın kızlar
nerelerdesiniz

cuma20606sa2om1.jpg

ANKARALILARRRRRRRR
İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua.”
Cumamiz mübarek dualarimiz ve tövbelerimiz kabul olsun ...

günaydınlarrrrrrrrrrrrr,organizatör gardaşımlan dün akşam konuştum,sizlere çok selamları varrrrrrrkaydirigubbakcemile5hihoyyytkaydirigubbakcemileŞeniz:dance::teytey:a.s.:nazar:

:1hug:canlarım nasılsınız keyifler yerindemi bakayım her gününüz bir önceki günden daha iyi olsun inşallah

öpüyorum hepinizi:1hug: :enbuyukkk:

İyi hafta sonları,Ankara köşemize de uğrayalım sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemilehihoyyyt:dance::teytey:a.s.:nazar:

maşallah size çılgın ankaralı bayanlar
Laie_58.gif

GÜNAYDINLAR HANIMLARa.s.
NAASILSINIZ BUGÜN:sm_confused:

GÜNAYDIIINNNN CANLARIIIM BENİİİİMM:1hug::lepi: YAAA BEN SİZLERİ ÇOK ÖZLEMİŞİİİMM:utangac:

kaydirigubbakcemile5SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUMkaydirigubbakcemile5

İŞTE OKADAAARRR:lepi:a.s.:enbuyukkk:

GÜNAYDIIINNNN CANLARIIIM BENİİİİMM:1hug::lepi: YAAA BEN SİZLERİ ÇOK ÖZLEMİŞİİİMM:utangac:

kaydirigubbakcemile5SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUMkaydirigubbakcemile5

AHANDA SAHTE MIKTAR SONUNDA YUVASINA DÖNDÜ:lepi:

www.yeniresim.com_-_Havai_Fiek_-_Muhteem_Kutlama.jpg

Back
X