slm ankaranın güzel hatunları bende bir ankaralı olarak buluşma fotolarınıza bakmakla yetiniyorum çoğunlukla cumartesileri buluştuğunuz için gelemiyorum çalışıyorum çünki birde bebeğim var tabi gittiğim yerde rahat vermiyor bişey de anlamıyorum peşine koşturmaktan neyse Allah ömür verdiği sürece buradayız bir gün olur denk gelir hepinize sonsuz sevgilerimle gülen yüzleriniz hiç solmasın
ankaralı güzeller allah muhbetinizi artırsın..allah dostluğunuzu bozmasın
günaydın
günaydınnn angaralılarrrrrrrr
oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy mıhdar sbah sabah döktürmüş gine yavf kadın aç aç duruyo yinede enerjiye bak tuuu tuuu maşallah nazar degmesin inşallah gerçi o biyerlerini hemen kaşır izin vermez nazara mazara amma hakkaten aç üstelikte hem rejimde hemide niyetli allah kabul etsin arkadaşım demekki benim uyuşuklugum bogazımdan kaynaklanıyo yiyip yiyip yerimden kalkamıyom hani bülbülün çektigi dili belası benimkide gırtlark belası herhal kocamana öpüldünüz
TOMBİŞİM
ASLINDA BEN HİÇ NAZLI DEĞİLİMDİR.
TANISAN BENİ HAK VERİRSİN
a.s.SAĞOL ABLACIM
65 KİLOYA İNSİN BEN ONA CİCİLER ALACAĞIM:kedi:
TEŞEKKÜRLER CANIMM AMİİİN:1hug:a.s.ankaralı güzeller allah muhbetinizi artırsın..allah dostluğunuzu bozmasın
SANADA GÜNAYDIN ESMERİM BİDENEM:1hug:a.s.günaydın
günaydınnn angaralılarrrrrrrr
ALLAH SENİ DAVUL ETMEYE EMİİİİ:roflol::roflol::teytey::dance: EEVET ARKADAŞIM NAZAR DEYMESİN DİYE KAŞIYORUM:lepi::lepi:,oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy mıhdar sbah sabah döktürmüş gine yavf kadın aç aç duruyo yinede enerjiye bak tuuu tuuu maşallah nazar degmesin inşallah
gerçi o biyerlerini hemen kaşır izin vermez nazara mazara amma hakkaten aç üstelikte hem rejimde hemide niyetli allah kabul etsin arkadaşım
demekki benim uyuşuklugum bogazımdan kaynaklanıyo yiyip yiyip yerimden kalkamıyom
hani bülbülün çektigi dili belası benimkide gırtlark belası herhal kocamana öpüldünüz
KUZEYCİĞİM ÇOĞUNLUKLA CUMARTESİ BULUŞMUYORUZ TATLIMa.s
BİR AY CUMARTESİ, BİR AY PAZAR BULUŞUYORUZa.s MESELA ÖNÜMÜZDEKİ AY PAZAR BULUŞACAĞIZa.s
İSTERSEN GELEBİLİRSİN SENDE, HATTA BEBEĞİN VARSA HAVALAR SOĞUMADAN GEL, BİZDE SEVERİZ BEBİŞİa.s
SEN GEÇEN SENEDE KATILMAK İSTEMİŞTİN GALİBA AMA OLMADI KISMET İŞTEa.s
ÖPTÜM CANIM KENDİNE İYİ BAK:1hug:a.s.
NUŞEN APLAM AŞKOLSUUUNNN:çok üzgünüm: HEM ORUCUM HEM AÇIIIIM :çok üzgünüm: NİYE BANA ÇİN İŞKENCESİ YAPIYOSUUUNNNsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?