Ankara burum estetiği. Dr. Tevfik Sözen mi? Zühtü Demir mi?

Ben 21 Ocakta Tevfik Sözen’e ameliyat oldum öncelikle instagram profilinde yazan numaraya ulaşarak randevu alabilirsiniz sekreterinden. Muayenehanesi Tunalı Hilmi caddesinde Kuğulu parka 5dk yürüme mesafesinde. Ameliyat HRS Kadın Hastahanesinde oldu. Gittiğinizde fotoğraflarınız çekilecek ve bilgisayardan burun dizaynı yapılacak kendisi o yapılan dizayndakinin aynısını yapıyor. Ben çok çok memnun kaldım Tevfik hoca çok halden anlayan, pozitif enerjili, çok samimi, kibar ve dünya tatlısı birisi. Ameliyatım 11.00 gibi bitti 15.30 gibi taburcu oldum. Her gün fotoğraf atılmasını istiyor. Bu salı yine gideceğim tampon falan çıkacak. Ameliyattan 14 gün sonra da sargılar çıkıyor tamamen. Fiyat 12 bin ama değişebilir sekreteri çok ilgili ondan detaylı bilgi alabilirsiniz. Onun dışında bir sorunuz olursa yardımcı olurum. Tevfik Sözen gerçekten işinin ehli ben çok güveniyordum güvenimi boşa çıkarmadı çok memnunum burnumdan

Ben 21 Ocakta Tevfik Sözen’e ameliyat oldum öncelikle instagram profilinde yazan numaraya ulaşarak randevu alabilirsiniz sekreterinden. Muayenehanesi Tunalı Hilmi caddesinde Kuğulu parka 5dk yürüme mesafesinde. Ameliyat HRS Kadın Hastahanesinde oldu. Gittiğinizde fotoğraflarınız çekilecek ve bilgisayardan burun dizaynı yapılacak kendisi o yapılan dizayndakinin aynısını yapıyor. Ben çok çok memnun kaldım Tevfik hoca çok halden anlayan, pozitif enerjili, çok samimi, kibar ve dünya tatlısı birisi. Ameliyatım 11.00 gibi bitti 15.30 gibi taburcu oldum. Her gün fotoğraf atılmasını istiyor. Bu salı yine gideceğim tampon falan çıkacak. Ameliyattan 14 gün sonra da sargılar çıkıyor tamamen. Fiyat 12 bin ama değişebilir sekreteri çok ilgili ondan detaylı bilgi alabilirsiniz. Onun dışında bir sorunuz olursa yardımcı olurum. Tevfik Sözen gerçekten işinin ehli ben çok güveniyordum güvenimi boşa çıkarmadı çok memnunum burnumdan

Merhaba. Öncelikle çok teşekkürler bilgilendirme için. Bende çok araştırdım ve yaptığı burunları da baya takip ettim, beğendim. Randevu aldım 13 şıbatta bende gideceğim. Fakat benim burnum revizyon ameliyat olacak. Daha önce bir doktorla görüştüm o da ok başarılı ve içten birisiydi. Burun derim kalın olduğu için 2. Ameliyatta en fazla %20 bilemedin %25 bir değişim olur fazlasını bekleme dedi, bu da sana büyük bir fark yaratmaz ameliyat olma dedi, çok üzülmüştüm. Bakalım Tevfik Bey ne diyecek.

Merhaba ben de size burun ameliyatı hikayemi anlatmak istiyorum .
iki defa Gazi üniversitesinde burun ameliyatı oldum.ikisi de maalesef başarısız ameliyatlardı.Burnumun kemeri hiç yoktu.ortası çökmüştü.Sadece burnumdaki bu görüntü yüzünden çok güzel yaşanmış olan anılarımdan yırtıp attığım,sildiğim bir sürü resimlerim oldu. Daha sonra yıllarca korktum ve bu işi doğru yapacak doktor arayışım başladı. 2018 yılında tavsiye üzerine Tevfik Sözen ile tanıştım.Tekrar ameliyat olup, nefes alamamaktan, yine aynı hayal kırıklığını yaşamaktan çok korktuğumu ve burnum yüzünden yıllarımın eziyetle geçtiğini ağlayarak anlattım.Çok alakadar oldu ve ne yapacağını çok iyi bir şekilde bana anlattı.Bir yıl daha kendisini yakından takip ettim ve en sonunda “evet bu doktor doğru kişi” diyerek karar verdim. 13 Aralık 2019 da Tevfik Sözen Burun revizyon ameliyatını kaburgamdan aldığı kıkırdak işlemi ile yaptı. Çok zor bir ameliyattı. Şu an 4 ay geçti. İnanılmaz mutluyum. Çok rahat nefes alıyorum ve de artık çok güzel bir burnum var. Tevfik hoca benim yaşantıma bir nefes oldu.

Merhaba Arkadaşlar, 7 şubat 2020 de ameliyat oldum kendisine 😊 korkunuzu anlayabiliyorum , bu kararı vermek ameliyat olmaktan daha zor . Yıllardır Tevfik hocayı takıp ediyorum, hatta onu bulmamda ki etken bu siteydi , hastaya olan yaklaşımı, hastanın gerçekten ne istediğini çok net anlayabiliyor. Ameliyat öncesi ve sonrası sizin yanınıza uğruyor nasıl olduğunuza bakıyor. 1 hafta sonra kontrole gidiyorsunuz ama o kritik 1 hafta boyunca her akşam fotoğraflarınızı isteyip nasıl olduğunuza bakıyor. 2. Ayimdayim ve burnumdan çok memnunum , en yakinlarim bile soylemesen ameliyat olduğunu anlamayiz diyorlar, sanıldığı gibi bi sislikte yok şuan , aklınıza takılan bir şey olursa dm den bana ulaşabilirsiniz 😊

Merhaba Arkadaşlar, 7 şubat 2020 de ameliyat oldum kendisine 😊 korkunuzu anlayabiliyorum , bu kararı vermek ameliyat olmaktan daha zor . Yıllardır Tevfik hocayı takıp ediyorum, hatta onu bulmamda ki etken bu siteydi , hastaya olan yaklaşımı, hastanın gerçekten ne istediğini çok net anlayabiliyor. Ameliyat öncesi ve sonrası sizin yanınıza uğruyor nasıl olduğunuza bakıyor. 1 hafta sonra kontrole gidiyorsunuz ama o kritik 1 hafta boyunca her akşam fotoğraflarınızı isteyip nasıl olduğunuza bakıyor. 2. Ayimdayim ve burnumdan çok memnunum , en yakinlarim bile soylemesen ameliyat olduğunu anlamayiz diyorlar, sanıldığı gibi bi sislikte yok şuan , aklınıza takılan bir şey olursa dm den bana ulaşabilirsiniz 😊

Back
X