merhabalar burnumu kucukken düsüp kırdıgım icin egrilik var nefes alamıyorum 18 yasıma yeni girdim ve ameliyat olmak isitoyrum ankarada önerebileceginiz doktorlar var mı ameliyat olanlar doktor secimini nasıl belirledi yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden teşekkürlerr
Merhabalar.Doktorumu nasıl belirledim ilk ondan bahsedeyim.Tiktok gibi platformlarda burun estetiği yaptıranlar fotoğraflarla süreçleriyle bahsediyorlardı.Oradan beğendiğim burunları olanlara doktorlarını soruyordum fakat genel olarak istanbul,izmir vs çıkıyordu.Ankara çıkıyordu ama genel olarak hep devletti.19 yaşındayım ben de 6 yıldır estetik yaptırmak istiyorum son 2-3 yıldır da aktif bir şekilde doktor arıyorum.Sürekli youtubedan(burun estetiği yaptırdım videoları)bu siteden falan doktorlar arıyordum.Şans eseri instagramda öne çıkanlarımda Erol Tunç’u gördüm.Aylardır da takip ediyordum kendisini yaptığı burunlara bayılıyordum.Bir de bir sürü doktor bulabiliriz elbette ama işte gidiyordum google yorumlarını okuyorduö buralardan araştırıyordum kötü yorum görünce eliyordum :/ bu doktor içinde kötü yorum bulamadım hiç bu da içimi oldukça rahatlattı tabii birisi sadece 1.5 yıl öncesinde burun ucu düştüğüne dair yorum yapmıştı fakat ben bunu iyice araştırdım bir sürü hastasıyla iletişime geçtim ilk burna oranla elbette düşüyor ama doktor ona göre ayarlıyor.Zaten 2 doktor arasındaydım.Abimin arkadaşıyla birlikte olacaktık.Ona da yolladım ben bu 2 doktoru uzun zamandır takip ediyorum hastalarıyla konuştum falan filan hangisi olsun.Onun da arkadaşı Erol Tunç’a yaptırmış oldukça memnun kalmış.Böyle olunca Erol Tunç olsun denildi.Erol Tunç bir de burunları daha doğal yaptığı için onda karar kıldık.İyiki de öyle yapmışım.Hayatımın en doğru kararını vermişim.Yani 27. Günüm sanırım şu an bile burnuma bir sürü iltifat alıyorum ve bu beni o kadar mutlu ediyor ki...Eskiden ben de böyle doktor arayışındaydım ve şu an yaptırdım.Böyle birinin içini rahat tutup en azından karar verme aşamasında yardım etmek istiyorum.Op dr Erol tunç’a siz de bakabilirsiniz.Yaptırıp memnun kalıp birisi olarak kesinlikle gönül rahatlığıyla sizlere öneriyorum.