Ankara Burun Estetiği Doktoru Önerisi

NeuroCathy

❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
2.817
4.745
83
Arkadaşlar ciddi nefes alma sorunumla beraber estetik yaptırmak istiyorum.
Şimdiye kadar birkaç isim araştırdım mesela bunlardan birisi Hakan Soygür çok doğal burunlar yapmasına rağmen nefes problemini çözmede sınıfta kalıyormuş öyle dediler
başka önerileriniz var mı? Lütfen hem doğal estetik yapabilen hem de nefes sorununu çözmede iyi olan varsa öneriniz çok sevineceğim , teşekkürlerimle..

Hakan soygürden nefen vazgeçtiniz
Muayeneye gittim aslında çok düzgün konuşuyor her şeyi güzel açıklıyor tatmin oldum ama buradan bir arkadaş nefes sorununun geçmediğini söyledi hakan beyden ameliyat olduktan sonra
O yüzden tedirginim çünkü benim asıl sebebim nefes problemim ciddi nefes alma sıkıntım var ve bıktım yani ben de artık rahat nefes alabilmek istiyorum:'(

Muayeneye gittim aslında çok düzgün konuşuyor her şeyi güzel açıklıyor tatmin oldum ama buradan bir arkadaş nefes sorununun geçmediğini söyledi hakan beyden ameliyat olduktan sonra
O yüzden tedirginim çünkü benim asıl sebebim nefes problemim ciddi nefes alma sıkıntım var ve bıktım yani ben de artık rahat nefes alabilmek istiyorum:'(
Benimde tek sıkıntım görünüş ve cildimin kalın olması o yüzden korkum belki cildimi bile inceltirim

Bu arada Eylül'de Hakan Soygür'e ameliyat oldum arkadaşlar, güzel geçti bir yılı dolmak üzere oldukça memnunum hem nefesimden hem şeklinden(çoook doğal)

Back
X