Ankara burun estetiği revizyon önerisi ?

darkangel2017

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
30
4
86
27
ankara dısında uygun fiyatlı diye 2017 yılında ameliyat oldum ama burnum resmen aynı kaldı.uzun burun kavisli hale gelebilir mi dr önerisi olan var mı ??

Mrhb yeni üye oldum dr. seçerken çok dikkat edin ben 5 mayısta revizyon burun ameliyatı oldum Ankara da sadece hafif göçme vardı revizyon dan sonra burnum eğri oldu dr hatasını kabul etmiyor dolgu yapmak istiyor kabul etmedim şimdi 6 ayı doldurmayı bekliyorum 3.ameliyat için lütfen dr. seçerken İnstigram resimlerine aldanmayın sonuç hüsran eski halini arar oldum

Mrhb yeni üye oldum dr. seçerken çok dikkat edin ben 5 mayısta revizyon burun ameliyatı oldum Ankara da sadece hafif göçme vardı revizyon dan sonra burnum eğri oldu dr hatasını kabul etmiyor dolgu yapmak istiyor kabul etmedim şimdi 6 ayı doldurmayı bekliyorum 3.ameliyat için lütfen dr. seçerken İnstigram resimlerine aldanmayın sonuç hüsran eski halini arar oldum
Çok çok geçmiş olsun🥺 evet hatalarını kabul etmeyip sinirleniyolar benim de uzun kaldı burnum

Tsklr 6 ayın dolmasını bekliyorum tekrar ameliyat maalesef

Hangi doktorlarla görüşeceksiniz. Dr listenizi paylaşırmısınız
Serdar Öztürk, Serdar Yüce, Elvan Yüksel, Ozan Luay Abbas, Orhan Aydın, Vedat Taş. Bunlardan Serdar Öztürk, Elvan Yüksel ve Ozan Luay hakkında burda olumsuz yorumlara denk geldim o yüzden onlar soru işareti şu an bir de Samsun'dan Fatih Sönmez var listemde. Ankara'da Erol Tunç da vardı onu eledim. Benim burnum aşırı ince deri o yüzden yüzyüze görüşme önemli olacaktır. Bakalım yapabiliriz derler mi direkt yoksa daha fazla revizyon tecrübesi olan üst segment bir doktora mi gitmeliyim bakicaz..

Tsklr 6 ayın dolmasını bekliyorum tekrar ameliyat maalesef
6 ay çok erken değil mi ? Dün gece yabancı bir sitede revizyonlarda erken müdehalelerin daha kötü sonuçlara yol açtığını okumuştum.Ben birer yıl arayla iki ameliyat oldum.Üçüncü için ne kadar beklesem kardır diyorum.

Bana kaburgadan kemik alabilirim dediler çok korkunc revizyon için bu şart mı
Banada bazı doktor kulak bazı doktor kaburga bazı doktor bacaktan zar mı ne alcam demişti hatta😂ameliyatta hicbise alınmadı onlar izni alıyor sonrabazen ameliyatta kıkırdak çıkıyor yeterli burunda benim öyle oldu.

Banada bazı doktor kulak bazı doktor kaburga bazı doktor bacaktan zar mı ne alcam demişti hatta😂ameliyatta hicbise alınmadı onlar izni alıyor sonrabazen ameliyatta kıkırdak çıkıyor yeterli burunda benim öyle oldu.
Aa çok sevindim adınıza,yani alım olmadan da tamamlanıyor değil mi

Aa çok sevindim adınıza,yani alım olmadan da tamamlanıyor değil mi
Evet eğer kıkırdak varsa şimdi ben birkaç doktora gittim revizyon için muayene ediyorlar ama tam var mı yok mu açmadan kesin alırız almayız diyemediği için size öyle söylüyorlar sonra açtığı zaman kıkırdak varsa yeterli burunda gerek kalmıyor.bana zaten büyük ihtimal alsakta kulaktan olacak öteki doktor çok zarar vermemiş en azından sizdede öyle durum varsa gerek kalmayabilir.

Back
X