Ankara Burun Estetiği

tozpembe8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
72
12
88
Ankara'da burun estetiği yaptırmak istiyorum.Bilgisi ve deneyimi olan hanımlar fikir verirse çok mutlu olurum.

Ben mesut kaya ya amelıyat oldum çok dogal yapıyor ıyı bir doktor . Instagram hesabından bakabilirsinız

Bilgim bu sitedeki bilgiler aşağı yukarı.Deneyim derseniz önümüzdeki hafta ameliyat olmaya karar verdim.deneyim edindikten sonra yazarım.umarım pişman olmam.

Bende yarın gün alacagım gibi.Ama doktor burun ameliyatnın yanında çene protezi de önerdi.Çene protezinden emin olamadım

Bende yarın gün alacagım gibi.Ama doktor burun ameliyatnın yanında çene protezi de önerdi.Çene protezinden emin olamadım
Bence başka bir doktorun daha fikrini alın çene konusunda o da aynı şeyi düşünüyor mu Dr Ömer Ekin in sayfasına da bir bakın isterseniz ben çok memnun kaldım kendisinden

Arkadaşlar bende olmayı düşünüyorum. Ankaradayım bende. Öğrenmek istediğim aynı gün taburcu oldunuyor mu birde yaklaşık ücret nedir bi de ağrı çok oluyor mu yeme içme banyo nasıl oluyor ben ev hanımıyım ev temizliğini ne zaman yapabilirim.

Merhaba özelden yazdm size doktor ismini ve ücretini.

Tozpembe8989 Oncelikle gecmis olsun, umarim memnun kalmissindir ameliyatindan.

Bende Ankarada ameliyat olmak istiyorum, Hakan soygur e, ismini duymussundur belki?

Tozpembe8989 Oncelikle gecmis olsun, umarim memnun kalmissindir ameliyatindan.

Bende Ankarada ameliyat olmak istiyorum, Hakan soygur e, ismini duymussundur belki?
Canim memnun kaldm ama biraz inseydi burnum daha iyi olck gbiydi ya da zamanla daha da oturur bilmyorum 4 bucuk ay oldu.Ben çok arastrdm doktor bi bu doktorla ilgli olumsuz bi duyum almamıştm,yine de burnum ve çenem çok güzel oldu,cenemde protez var.Amelyat sonrası güzel gecti. Dedgniz doktorun adını duydum ama gitmedim.

Cok tesekkur ederim cevabin icin, ozelden foto gonderebilirmisin? tabi istemezsen saygi duyarim.
Ben yurt disindan gelicem ameliyat olmak icin o yuzden anca uzaktan arastirabiliyorum ve bu gercekten zor ve stresli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…