Ankara burun estetiği

burunburun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
249
81
28
24
Ankara'da burun estetiği doktoru önerir misiniz?

Ankara'da burun estetiği doktoru önerir misiniz?
Merhaba ilk amaliyatınızmı yoksa revizyonmu vallahi ne olursa olsun tavsiyem iyi araştırın ben beş amaliyat olmuş 6. cısını olmak üzereyim revizyon yani çektiğim sıkıntıları anlatamam 15 martta amaliyat olacağım tural fatullayev yada vedat taş hoca araştır derim hangisine olmak yada görüşün birşey kaybetmezsiniz şimdiden geçmiş olsum diliyorum iyi günler

Merhaba ilk ameliyatımı olacağım. Sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten kimse 6. kez ameliyat olmak istemez. Çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda istediğinize sahip olursunuz umarım. Moralinizi yüksek tutun. İlk ameliyatlarınızı kime oldunuz söylerseniz onlara gitmeyiz. Güzel dilekleriniz içinde teşekkür ederim.

ufuk ünv sinan hoca kbb ilk sonra başar hoca sonra zeki can ve sonrası malum şimdi 14 martta tural fatullayev hocaya olacagım inşallah

ufuk ünv sinan hoca kbb ilk sonra başar hoca sonra zeki can ve sonrası malum şimdi 14 martta tural fatullayev hocaya olacagım inşallah
Hem maddi, hem manevi anlamda çok yıpranmışsınızdır. Tural beyi duydum revizyon ameliyatlarda başarılıymış kendisi. Umarımm sizin için çok güzel olur, şimdiden geçmiş olsun. Verdiğiniz bilgiler içinde teşekkür ederim
:)

Şimdiden geçmiş olsun umarım sonuç istediğiniz gibi olur. Ben de revizyon için Tural Beyi düşünüyorum. Ameliyattan sonra deneyiminizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…